Η Amazon «κόβει» 180 θέσεις εργασίας λόγω... αναδιάρθρωσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Amazon «κόβει» 180 θέσεις εργασίας λόγω... αναδιάρθρωσης
Στην περικοπή περίπου 180 θέσεων εργασίας από τον τομέα παιχνιδιών της προχωράει η Amazon, καθώς ένας δεύτερο γύρος απολύσεων μέσα σε λίγότερο από μία εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην περικοπή περίπου 180 θέσεων εργασίας από τον τομέα παιχνιδιών της προχωράει η Amazon, καθώς ένας δεύτερο γύρος απολύσεων μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται την μηνύματα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Christoph Hartmann, αντιπροέδρου της Amazon Games, ο αμερικανικός κολοσσός θα περικόψει σχεδόν 180 θέσεις εργασίας ως μέρος μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης, ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ανακοινωθεί επιπλέον περικοπές στο τμήμα streaming μουσικής και podcast αλλά και στη μονάδα ανθρώπινου δυναμικού PXT.

Η εταιρεία άρχισε να ενημερώνει τους εργαζομένους τη Δευτέρα το πρωί ότι οι ρόλοι τους είχαν καταργηθεί, σύμφωνα με το Reuters.

«Μετά την αρχική μας αναδιάρθρωση τον Απρίλιο, κατέστη σαφές ότι έπρεπε να επικεντρώσουμε τους πόρους μας ακόμη περισσότερο στους τομείς που αναπτύσσονται με τις υψηλότερες δυνατότητες για να ενισχύσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας», ανέφερε στο email με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου ο αντιπρόεδρος της Amazon Games.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: «Φρένο» στις λιανικές πωλήσεις τον Οκτώβριο – Οριακή πτώση

ΗΠΑ: Συρρικνώθηκε το έλλειμμα στον προϋπολογισμό τον Οκτώβριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider