Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σε αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σε αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας
«Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στα καταστήματά της, καταφέρνοντας να πετύχει την καλύτερη αναλογία ποιότητας - τιμής».

«Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στα καταστήματά της, καταφέρνοντας να πετύχει την καλύτερη αναλογία ποιότητας - τιμής. Έχει αναπτύξει μία μεγάλη γκάμα από own brands, με καινοτόμα χαρακτηριστικά, που την κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά, ενώ, παράλληλα, στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς, προσφέροντας πλήθος προϊόντων από την ελληνική γη στα ράφια της» τονίζει με ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η γκάμα των own brands προϊόντων όλο και αυξάνεται στα ράφια των καταστημάτων της εταιρείας. Αρκεί να τονιστεί πως για το 2023 διαθέτει, περίπου, 260 νέα προϊόντα, σε αποκλειστικότητα, ενώ για το 2024 προγραμματίζονται περίπου 450 νέα λανσαρίσματα σε «entry level» και καινοτόμα προϊόντα και θα προστεθούν 1.000 νέοι κωδικοί μέσα στην επόμενη 3ετία. Με αυτά τα νέα προϊόντα, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει έμφαση στην προστασία του πλανήτη, ώστε αυτός να είναι κατάλληλος για τις γενιές που έρχονται. Γι’ αυτόν τον λόγο, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα για υγιεινές και βιώσιμες επιλογές, όπως οι παρακάτω σειρές προϊόντων: ​

Νature’s Promise

Αιχμή του δόρατος στη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί η σειρά Nature's Promise. Πρόκειται για μία γκάμα αγαθών που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις και ήδη έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε αρκετές χώρες, όπου έχει ήδη κυκλοφορήσει. Λανσαρίστηκε τον Μάιο του 2023 στα καταστήματα της ΑΒ με μια ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, που προάγουν παράλληλα έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής. Η σειρά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φυτικά ροφήματα, γάλα, δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, σαλάτες, καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Perla

Η σειρά Perla καλύπτει κάθε ανάγκη, αφού περιλαμβάνει καφέ φίλτρου, στιγμιαίο καφέ, αλεσμένο καφέ espresso και κάψουλες espresso υψηλής ποιότητας, ενώ παράγεται με αγάπη και σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται με βιώσιμο τρόπο και οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Delicata

Η Delicata καλύπτει μία ευρεία γκάμα ειδών σοκολάτας, υψηλής ποιότητας και μοναδικών γεύσεων, ενώ παρασκευάζεται με βιώσιμο τρόπο, χωρίς «σύγχρονη σκλαβιά» και παράνομη παιδική εργασία.

«Κάτω από την ίδια φιλοσοφία, η ΑΒ υλοποιεί μία σειρά πρωτοβουλιών, οι οποίες εναρμονίζονται πλήρως με τους στόχους βιωσιμότητάς της και παράλληλα αναδεικνύουν την ελληνική γη. Οι τοπικοί παραγωγοί αποτελούν το 80% των παραγωγών που συνεργάζεται η ΑΒ και είναι αναπόσπαστος σύμμαχος στην προσπάθεια για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας στο κοινό» υπογραμμίζεται και προστίθεται πως: «τους παρέχεται καθοδήγηση, εκπαίδευση και τεχνογνωσία, ενώ τα ράφια των καταστημάτων υποδέχονται τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα», όπως για παράδειγμα:

Η ΑλφαΒήτα κοντά στην ελληνική γη

Η πρωτοβουλία «Η ΑλφαΒήτα κοντά στην ελληνική γη» περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα παραδοσιακών προϊόντων, που παράγονται στις πιο φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, από προσεγμένες πρώτες ύλες και κορυφαίους προμηθευτές. Η σειρά διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα και την Κρήτη, όσπρια και ρύζι από περιοχές της Βόρειας Ελλάδος, παξιμάδια από τα Κύθηρα, μέλι, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ξηρούς καρπούς και μαστίχα Χίου. Τα προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος αποσπούν διακρίσεις για την ποιότητά τους κάθε χρόνο σε διεθνείς διαγωνισμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η βράβευση της εταιρείας με δύο Gold βραβεία στα World Quality Awards 2023 για το παραδοσιακό χυλοπιτάκι από την Κόρινθο και τον ξινό ζυμωτό τραχανά από τη Λαμία.

Επιπρόσθετα, η ΑΒ προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει τρόπους για να διευκολύνει τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρόνο και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους. Έτσι, προσφέρει έξυπνες, γρήγορες λύσεις και εύκολη πρόσβαση σε γευστικές προτάσεις, όπως: ​

ΑΒ Έτοιμα Γεύματα

Η σειρά «ΑΒ Έτοιμα Γεύματα» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σαλάτες, σάντουιτς και γεύματα με υπέροχη σπιτική γεύση, ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου, όλα με την υπογραφή του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη, σε δισκάκιφιλικο προς το περιβάλλον.

Excellent Tapas

Η σειρά «Excellent Tapas» διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ελιές, αλλαντικά και dips, τα οποία προσφέρονται σε μικρές και πρακτικές συσκευασίες. Ιδανική πρόταση για τις συγκεντρώσεις με φίλους στο σπίτι ή για μια γευστική «πινελιά» στο οικογενειακό τραπέζι.

«Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να καινοτομεί και να επενδύει στην ποιότητα, τη συνέπεια, τη στήριξη των τοπικών προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος, με τελικό στόχο πάντα τη δημιουργία «προσιτής αξίας» για όλους. ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πληθωρισμός: «Τσίμπησε» στο 3,9% στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Καλά νέα από τον δομικό

Ιταλία: Μεγάλη μείωση του πληθωρισμού τον Οκτώβριο - Στο 1,8% λόγω του περιορισμού του κόστους της ενέργειας

Γαλλία: Στο 4% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο - Ανάπτυξη 0,1% στο γ' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider