SKY express: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
SKY express: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης
Στόχος να υλοποιήσει το νέο κύκλο ανάπτυξής της και το δυναμικό επενδυτικό της πρόγραμμα.

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της SKY Εxpress αναλαμβάνει από 09/10/2023 ο κ. Κωνσταντίνος Ηλιάκης για το σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας, με στόχο να υλοποιήσει το νέο κύκλο ανάπτυξής της και το δυναμικό επενδυτικό της πρόγραμμα.

Ο κ. Ηλιάκης ανήκει ήδη στο δυναμικό της SKY express και έχει συμβάλλει καθοριστικά από τη μέχρι πρότινος θέση του Chief Operating Officer στην ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών, στην τυποποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών και πρακτικών του επιχειρησιακού τομέα της εταιρείας και έχει συνδράμει στην επιτάχυνση των λειτουργικών της επιδόσεων.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας και κατά τη διάρκεια της πορείας του κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης ως κυβερνήτης, εκπαιδευτής, training manager, SVP Flight Operations, A/Chief Flight Operations Officer και Accountable Manager σε μία σειρά διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

Ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας παραμένει στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της SKY express συνεχίζοντας να συνεισφέρει τα μέγιστα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και τη διατήρηση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και των άριστων υπηρεσιών που τη συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η SKY express συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία της με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση όλης της εξαιρετικής διοικητικής ομάδας της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mytilineos: Τα φωτοβολταϊκά έργα Jaen, Badajoz και Guillena κατακτούν σημαντικά ορόσημα

ΕΤΕ: Οι δύο κλάδοι του επιχειρείν με τη μεγαλύτερη δυναμική

Currys: Συνεχίζεται η στρατηγική αναθεώρηση της Κωτσόβολος - Αβέβαιο το αποτέλεσμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider