Εθνική Ασφαλιστική: Τον Νάσο Ζαρκαλή προτείνει το ΔΣ για νέο πρόεδρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εθνική Ασφαλιστική: Τον Νάσο Ζαρκαλή προτείνει το ΔΣ για νέο πρόεδρο
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής γνωστοποίησε ο κ. Andrzej Klesyk.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής γνωστοποίησε ο κ. Andrzej Klesyk, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης, καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρίας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την χαρά να προτείνει, ως νέο Μέλος και υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου, τον κ. Νάσο Ζαρκαλή.

Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά.

Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν, για την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης.

Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλόλητας και, για το λόγο αυτό, η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider