Tesla: Θα εγκαταστήσει φορτιστές αυτοκινήτων σε 2000 Hilton

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesla: Θα εγκαταστήσει φορτιστές αυτοκινήτων σε 2000 Hilton
Η Tesla σχεδιάζει να εγκαταστήσει 20.000 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 2.000 ξενοδοχεία του ομίλου Hilton στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά από το επόμενο έτος, ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες.

Η Tesla σχεδιάζει να εγκαταστήσει 20.000 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 2.000 ξενοδοχεία του ομίλου Hilton στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά από το επόμενο έτος, ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες.

Για την Tesla, η κατασκευή συνδέσμων τοίχου είναι ένας ακόμη τρόπος για να διαδοθεί η ηλεκτροκίνηση, καθώς η εταιρεία θα προσφέρει πιο βολικές τοποθεσίες φόρτισης. Η λύση φόρτισης Universal Wall Connector της εταιρείας μπορεί να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε μοντέλο οχήματος στη Βόρεια Αμερική, όχι μόνο τα μοντέλα της Tesla. Για την Hilton, ο στόχος είναι να ικανοποιείται η ζήτηση όσω ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και λόγους αναψυχής.

«Βλέπουμε μια ταχεία και απότομη αύξηση στη ζήτηση για φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας με αυτή τη νέα συμφωνία με την Tesla», δήλωσε στο CNBC ο Matt Schuyler, επικεφαλής του brand Hilton.

Η ανακοίνωση συμπίπτει με την έναρξη της σεζόν των επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς πολλά στελέχη θα παρακολουθήσουν συνέδρια όπως το APEC Summit, το Communacopia και το Dreamforce. Θα δοθεί, έτσι, μια ευκαιρία στους ξενοδόχους να αυξήσουν τα έσοδά τους. Το καλοκαίρι, οι τιμές των ξενοδοχείων στις ΗΠΑ υποχώρησαν καθώς περισσότεροι Αμερικανοί αποφάσισαν να περάσουν χρόνο στην Ευρώπη. Τώρα το φθινόπωρο, οι αναλυτές της Wall Street θα περιμένουν να δουν εάν τα ξενοδοχεία των ΗΠΑ θα μπορέσουν να επαναφέρουν τις κρατήσεις για επαγγελματικά ταξίδια στα προ πανδημίας επίπεδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider