Meta: Αυξημένα 11% τα έσοδα στο β' τρίμηνο 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Meta: Αυξημένα 11% τα έσοδα στο β' τρίμηνο 
Τα συνολικά έσοδα έφτασαν τα 32 δισ. δολάρια έναντι 31,06 δισ. δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές.

Σημαντική ενίσχυση των εσόδων της καταγράφει η Meta στο β' τρίμηνο του 2023, όπως ανακοίνωσε η μητρική της Facebook το βράδυ της Τετάρτης.

Ειδικότερα, η Meta εμφάνισε κέρδη ανά μετοχή στα 2,98 δολάρια έναντι 2,87 δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters.

Τα συνολικά έσοδα έφτασαν τα 32 δισ. δολάρια έναντι 31,06 δισ. δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές.

Όπως αναφέρει το CNBC, η μονάδα Reality Labs της Meta έχασε συνολικά 13,7 δισ. δολάρια, ενώ εισέπραξε έσοδα ύψους 2,16 δισ. δολαρίων, τα οποία οφείλονται εν μέρει στις πωλήσεις των ακουστικών VR με την επωνυμία Quest. Η Reality Labs έχασε 3,99 δισ. κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Αυτό ανεβάζει τις συνολικές της απώλειες σε περίπου 21,3 δισ. α δολάρια από τις αρχές του περασμένου έτους.

Η Meta ανέφερε στην έκθεση αποτελεσμάτων της ότι αναμένει ότι οι λειτουργικές ζημίες στη μονάδα Reality Labs "θα αυξηθούν σημαντικά σε ετήσια βάση λόγω των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας για την ανάπτυξη προϊόντων στην επαυξημένη/εικονική πραγματικότητα και των επενδύσεων για την περαιτέρω κλιμάκωση του οικοσυστήματός μας".

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

NatWest: Παραιτείται η CEO για την υπόθεση με τους λογαριασμούς του Φάρατζ

gazzetta
gazzetta reader insider insider