ΕΛΓΕΚΑ: Ανανέωση στο site της εταιρείας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΓΕΚΑ: Ανανέωση στο site της εταιρείας
Το νέο ‘mobile optimized’ site της, με μοντέρνο ύφος σε εικόνα και γραφή, το οποίο ενισχύει με αμεσότητα και σαφήνεια την ορατότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Με σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, η ΕΛΓΕΚΑ έχει κερδίσει τη φήμη ενός αξιόπιστου και οικονομικά αποδοτικού συνεργάτη, ωθώντας την κερδοφόρα ανάπτυξη κορυφαίων brands καταναλωτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναπτυξιακής της πορείας, η ΕΛΓΕΚΑ έρχεται με το νέο ‘mobile optimized’ site της, με μοντέρνο ύφος σε εικόνα και γραφή, το οποίο ενισχύει με αμεσότητα και σαφήνεια την ορατότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες της ενώ παράλληλα επισημαίνει το ισχυρό της αποτύπωμα στην εμπορική δραστηριότητα της χώρας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εμπορικών Υπηρεσιών σε τομείς Πωλήσεων και Marketing (Online και Offline), Trade Marketing και Logistics.

Σήμερα, την ΕΛΓΕΚΑ εμπιστεύονται 30 οίκοι για να φτάσουν τα προϊόντα τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς η ΕΛΓΕΚΑ καλύπτει το 100% των σημείων πώλησης του οργανωμένου Λιανεμπορίου πανελλαδικά και το 70% του παραδοσιακού Λιανεμπορίου, ενώ ετησίως παραδίδει περισσότερες από 32.300 παλέτες.

Τα παραπάνω στοιχεία καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την δραστηριότητα της εταιρείας και τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει στους πελάτες της, παρουσιάζονται στο νέο της ανανεωμένο ιστότοπο www.elgeka.gr.

Aπό το 1974 η ΕΛΓΕΚΑ δεσμεύεται να συνεχίσει την επιτυχημένη επιχειρηματική της δραστηριότητα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από την αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών, προάγοντας το ηθικό εμπόριο και προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα ασφαλή και υψηλής ποιότητας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Fourlis: Η Έλενα Παππά νέα Investor Relations & Corporate Affairs Director 

gazzetta
gazzetta reader insider insider