Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ συμφώνησαν να παλέψουν σε κλουβί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ συμφώνησαν να παλέψουν σε κλουβί
Δύο από τους ισχυρότερους άνδρες στον κόσμο, συμφώνησαν (μεταξύ σοβαρού και αστείου;) να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα «κλουβί» αγώνων UFC:

Δύο από τους ισχυρότερους άνδρες στον κόσμο, συμφώνησαν (μεταξύ σοβαρού και αστείου;) να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα «κλουβί» αγώνων UFC: ο λόγος για τους Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η αρχή έγινε όταν ο πλουσιότερος άνδρας στον πλανήτη, Μασκ σχολίασε τα μελλοντικά σχέδια του ιδρυτή της Facebook ότι εργάζεται πάνω σε μία πλατφόρμα που θα συναγωνίζεται το Twitter.

«Είμαι σίγουρος ότι ο πλανήτης δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί πλήρως υπό τον έλεγχο του “Ζουκ” χωρίς καμία άλλη επιλογή. Τουλάχιστον αυτό θα είναι “λογικό”. Ανησύχησα για μια στιγμή» έγραψε στο tweet του ο ιδρυτής των SpaceX και Tesla.

Χρήστης έγραψε στον Μασκ να προσέχει τι γράφει, γιατί ο Ζούκερμπεργκ κάνει Ζίου Ζίτσου με τον Μασκ να απαντά: «Είμαι μέσα για έναν αγώνα σε “κλουβί” εάν θέλει κι αυτός».

Στη συνέχεια ο Ζούκερμπεργκ ανέβασε ένα screenshot σε story στο Instagram με τα tweet του Μασκ γράφοντας: «Στείλε μου την τοποθεσία». Ακολούθως, ο Μασκ απάντησε πάλι μέσω Twitter: «Αν μιλάει σοβαρά, θα το κάνω» και, σύμφωνα με το BBC, απάντησε: «Στο Octagon του Las Vegas», τον χώρο που χρησιμοποιείται για αγώνες Ultimate Fighting Championship (UFC).

Τον Μάιο, ο «Ζουκ» κέρδισε το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο στο πρώτο του πρωτάθλημα Μπραζίλιαν Ζιου-ζίτσου. Ο 38χρονος δισεκατομμυριούχος αγωνίστηκε στο Ρέντγουντ, για την ομάδα Guerrilla. «Αγωνίστηκα στο πρώτο μου τουρνουά Ζίου ζίτσου και κέρδισα μετάλλια για την ομάδα Guerrilla» γνωστοποίησε στους 11,6 εκατομμύρια followers που διατηρεί στο Instagram, ευχαριστώντας τους εκπαιδευτές του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που πόσταρε ο Ζούκερμπεργκ, ήταν και μία όπου φορούσε το αθλητικό σορτς που του είχε κάνει δώρο ο πρωταθλητής μικτών πολεμικών τεχνών, Αλεξάντερ Βολκανόφσκι. Μεταξύ όσων συνεχάρησαν τον ιδρυτή του Facebook στα σχόλια της ανάρτησης, ήταν και ο επαγγελματίας μαχητής ΜΜΑ, Khai “the Shadow” Wu. «Το να βλέπουμε τον Ζακ να αγωνίζεται, ήταν επικό. Κανένας αγώνας δεν ήταν εύκολος, όλοι κερδήθηκαν. Ήταν τιμή μου που μπόρεσα να βοηθήσω τον προπονητή και να του προσφέρω όποια συμβουλή μπορούσα» ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Accenture: Πάνω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα - Μειώνει τις προβλέψεις για το δ' τρίμηνο

Bed Bath & Beyond: Στην Overstock τα πνευματικά δικαιώματα και τα ψηφιακά assets της εταιρείας

Healthcare Data Analyst: Νέες προοπτικές για τους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας

gazzetta
gazzetta reader insider insider