Sani/Ikos: Στο φουλ οι μηχανές για τα νέα ξενοδοχεία του Ομίλου 

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Sani/Ikos: Στο φουλ οι μηχανές για τα νέα ξενοδοχεία του Ομίλου 
sani ikos kerkyra
Τα νέα πεντάστερα που ανοίγουν φέτος. Εντατικά προχωρούν οι εργασίες στην Κρήτη.

Με δύο νέα ξενοδοχεία θα κάνει πρεμιέρα η θερινή σεζόν στον ξενοδοχειακό Όμιλο Sani/Ikos, ενώ εντατική είναι η προετοιμασία για να ξεκινήσουν οι εργασίες και στο νέο απόκτημα του Ομίλου στην Κρήτη.

«Tο νέο Ikos Odisia ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Σε μία απίστευτης ομορφιάς & μεγαλοπρέπειας τοποθεσία, θα αναβαθμίσει ακόμη πιο πολύ τόσο την εικόνα της Κέρκυρας όσο & της Ikos» ανέφερε χαρακτηριστικά χθες, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, CEO του Sani/Ikos Group, ευχαριστώντας τους συνεργάτες για το «μαγικό», όπως το χαρακτήρισε, αποτέλεσμα.

Το νέο πολυτελές θέρετρο στο νησί των Φαιάκων πήρε τη θέση του ιστορικού Club Med και αποτελεί το δεύτερο resort του ομίλου στην Κέρκυρα - ήδη στον ίδιο κόλπο λειτουργεί το Ikos Dassia.

Την ίδια ημέρα μάλιστα με το πεντάστερο της Κέρκυρας, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και το νέο 5άστερο resort Ikos Porto Petro του ομίλου στη Μαγιόρκα, το οποίο προ μιας εβδομάδας προχώρησε σε soft opening. Πρόκειται για το Ikos Porto Petro που βρίσκεται στο νησί των Βαλεαρίδων. Το Ikos Porto Petro διαθέτει 319 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια, σουίτες και bungalows, που περιλαμβάνουν επιλογές ενός, δύο ή και τριών υπνοδωματίων, για ζευγάρια και πολυμελείς οικογένειες. Τα καταλύματα διαθέτουν μπαλκόνια και ιδιωτικές πισίνες και κήπους, με απρόσκοπτη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, πέντε εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες είτε αποκλειστικά για ενήλικες, είτε ξεχωριστές για παιδιά και μωρά, αλλά και πρόσβαση στις εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες της περιοχής.

Το πολυτελές θέρετρο είναι το δεύτερο που αποκτά ο Όμιλος στην Ισπανία - ήδη από τον Μάιο του 2022 έχει ανοίξει τις πύλες του και το Ikos Andalousia στη Μαρμπέλα - Εστεπόνα και το έβδομο resort του ομίλου που φέρνει το βραβευμένο all-inclusive brand «Ikos».

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εργασίες στην Κρήτη

Πέρα από τα δύο νέα θέρετρα που προστίθενται από αυτό το καλοκαίρι στο χαρτοφυλάκιο των Sani/Ikos, ο Όμιλος προχωρά όλες τις απαραίτητες ενέργειες και για το νέο του απόκτημα στην Κίσσαμο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο. Να θυμίσουμε ότι στην Κίσσαμο o Όμιλος σχεδιάζει να αναπτύξει ένα ακόμα πεντάστερο resort, μέσω επένδυσης που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 125 εκατ. ευρώ, υπό την ονομασία Ikos Kissamos. Το πολυτελές Ikos Kissamos, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2025 και θα αποτελεί το πρώτο resort του Ομίλου στο νησί της Κρήτης.

Βάσει του σχεδιασμού, το resort θα είναι δυναμικότητας 400 δωματίων, bungalows και βιλών που θα εκτείνονται σε παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων. Το 5άστερο θέρετρο θα κατασκευαστεί σε μία έκταση άνω των 200 χιλιάδων τ.μ. στον κόλπο Κισσάμου και αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερες από 750 νέες θέσεις εργασίας.

Με το Ikos Kissamos, ο όμιλος θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του στην Ελλάδα αλλά και το αποτύπωμά του Ομίλου στον τουρισμό πολυτελείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Sani/Ikos: Αύξηση 8% στους μισθούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Όμιλος Sani/Ikos: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την GIC - Στα €2,3 δισ. η αξία του Ομίλου

Sani/Ikos: Επένδυση 125 εκατ. ευρώ στην Κρήτη για την ανάπτυξη νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος

gazzetta
gazzetta reader insider insider