Ο Έλον Μασκ «εκθρόνισε» τον Μπαράκ Ομπάμα - Έχει τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ «εκθρόνισε» τον Μπαράκ Ομπάμα - Έχει τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter
Το Twitter ανακοίνωσε ότι η μπλε πιστοποίηση θα αφαιρεθεί την 1η Απριλίου από τους χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί στη νέα συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue.

Ο Έλον Μασκ, έχει πλέον τον λογαριασμό με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter, εκθρονίζοντας τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Τον λογαριασμό του πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη ακολουθούν σήμερα 133,08 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, έναντι 133,04 εκατομμυρίων για τον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου.

Λίγους μήνες από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του Twitter, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια νέους ακολούθους.

Τον Φεβρουάριο ο Μασκ φέρεται να είχε πιέσει τους προγραμματιστές του Twitter να προωθήσουν τη διάδοση των μηνυμάτων του στην πλατφόρμα. Όπως ήταν φυσικό, η επιθυμία του έγινε πράξη, αφού χάρη σε τροποποιήσεις φίλτρων οι αναρτήσεις του Ίλον Μασκ διαδόθηκαν ευρέως, ανέφερε το δημοσίευμα.

Μασκ και Ομπάμα απέχουν πολύ από τους «διώκτες» τους, τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ (113 εκατ. ακόλουθοι) και τις τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ριάνα με περίπου 108 εκατ. ακολούθους έκαστη, σύμφωνα με στοιχεία του εξειδικευμένου ιστότοπου Social Blade.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Προσφορές στο δορυφορικό Internet του Έλον Μασκ και στην Ελλάδα

Έλον Μασκ και Στηβ Βόζνιακ υπογράφουν αίτημα για παύση στην ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης

Μασκ: Μόνο οι επαληθευμένοι χρήστες θα εμφανίζονται στη λίστα προτάσεων του Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider