Google: Μέσα στο 2022 μπλόκαρε και αφαίρεσε πάνω από 5,2 δισ. διαφημίσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Google: Μέσα στο 2022 μπλόκαρε και αφαίρεσε πάνω από 5,2 δισ. διαφημίσεις
Tη δημοσίευση του Ads Safety Report 2022, την ετήσια αναφορά που παρουσιάζει όλες τις δράσεις σχετικά με την διαφήμιση στις πλατφόρμες τις εταιρείας, ιδιαίτερα ως προς την ασφάλεια και την ακεραιότητα τους, ανακοίνωσε σήμερα η Google.

Tη δημοσίευση του Ads Safety Report 2022 (έκθεση για την ασφάλεια των διαφημίσεων), την ετήσια αναφορά που παρουσιάζει όλες τις δράσεις σχετικά με την διαφήμιση στις πλατφόρμες τις εταιρείας, ιδιαίτερα ως προς την ασφάλεια και την ακεραιότητα τους, ανακοίνωσε σήμερα η Google.

Η ψηφιακή διαφήμιση αποτελεί κεντρικό πυλώνα για να έχουμε ένα ανοιχτό και ασφαλές διαδίκτυο, το οποίο με τη σειρά του παρέχει ποικιλόμορφο και ποιοτικό περιεχόμενο για όλους, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί οφέλη για τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Όπως ανακοινώθηκε, μέσα στο 2022, η Google:

  • Μπλόκαρε και αφαίρεσε πάνω από 5,2 δισ. διαφημίσεις που παραβίασαν τις πολιτικές της εταιρείας. Αυτό σημαίνει επέμβαση σε περίπου 9.000 διαφημίσεις το λεπτό.
  • Περιόρισε 4,3 δισ. διαφημίσεις
  • Μπλόκαρε πάνω από 17 εκατ. διαφημίσεις που σχετίζονταν με τον πόλεμο στην Ουκρανία
  • Ανέστειλε πάνω από 6,7 εκατ. λογαριασμούς διαφημιστών, καθώς παραβίασαν τους κανόνες της εταιρείας
  • Αφαίρεσε διαφημίσεις σε πάνω από 1,5 δισ. σελίδες
  • Ανανέωσε ή πρόσθεσε 29 πολιτικές που αφορούν στους διαφημιστές και τους διαφημιζόμενους

Επιπλέον, πέρα από τις πολιτικές και την επιβολή τους, η εταιρεία επένδυσε σημαντικά στην ενημέρωση των χρηστών για τις επιλογές τους στο διαδίκτυο. Σήμερα, η Google λανσάρει το Ads Transparency Center (Κέντρο Ελέγχου Διαφημίσεων), μια λίστα αξιόπιστων διαφημιστών από κάθε πλατφόρμα της εταιρείας, που βοηθά τους χρήστες να ενημερωθούν αναφορικά με τους διαφημιζόμενους και τις διαφημίσεις που εμφανίζει η Google.

H παροχή μιας ασφαλούς και ακέραιας εμπειρίας διαφήμισης για τους χρήστες αποτελεί κομβικό μέρος της κεντρικής αποστολής της Google, που είναι η οργάνωση της παγκόσμιας πληροφορίας και η διάθεσή της προς όλους. Η Google δηλώνει πως θα παραμείνει δεσμευμένη στη προσπάθεια για την αντιμετώπιση κάθε κατάχρησης στις πλατφόρμες της, καθώς και για την εξυπηρέτηση των διαφημιστών και εκδοτών, ώστε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Amazon: Ανοίγει νέο εκπαιδευτικό κέντρο για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ανατολική Κίνα

Micron: «Βουτιά» 60% στα έσοδα τριμήνου - Η μεγαλύτερη από το 2001

Η κατάρρευση της SVB έδειξε πως το ασφαλέστερο asset στον κόσμο ενέχει κινδύνους

gazzetta
gazzetta reader insider insider