Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Bed Bath and Beyond - «Γκρεμίζεται» 20% η μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Bed Bath and Beyond - «Γκρεμίζεται» 20% η μετοχή
Ένα βήμα πριν την χρεοκοπία βρίσκεται η Bed Bath and Beyond, καθώς την Πέμπτη έγινε γνωστό πως η αμερικανική αλυσίδα πώλησης οικιακών αγαθών δε διαθέτει τα απαιτούμενα κεφάλαια ώστε να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ένα βήμα πριν την χρεοκοπία βρίσκεται η Bed Bath and Beyond, καθώς την Πέμπτη έγινε γνωστό πως η αμερικανική αλυσίδα πώλησης οικιακών αγαθών δε διαθέτει τα απαιτούμενα κεφάλαια ώστε να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

«Η εταιρεία δεν έχει στη διάθεσή της επαρκείς πόρους ώστε αποπληρώσει τους πιστωτές της», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της εταιρείας», όπως μεταδίδει το CNBC, ενώ προστίθεται πως το παραπάνω γεγονός «οδηγεί την Bed Bath and Beyond να εξετάσει όλες τις στρατηγικές εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης του χρέους της σύμφωνα με τον Πτωχευτικό Κώδικα των ΗΠΑ».

Μάλιστα, το αμερικανικό μέσο ανέφερε πως η εταιρεία ήδη αθέτησε μία πληρωμή προς την JP Morgan, κάτι που εντείνει τις ανησυχίες πως η εταιρεία που διατηρεί εκατοντάδες καταστήματα στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό θα κηρύξει στάση πτώχευση.

Στον απόηχο του δημοσιεύματος, ο τίτλος της εταιρείας καταγράφει ισχυρές απώλειες 20% στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, κάτι που οδήγησε στην αναστολή διαπραγμάτευσής της κατά την τελευταία ώρα των συναλλαγών

Σημειώνεται πως η χρηματιστηριακή αξία της Bed Bath and Beyond εκτιμάται περίπου στα 300 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bed Bath & Beyond: Ζημιές κοντά στα 400 εκατ. δολάρια, καθώς εντείνεται ο φόβος για χρεοκοπία

Bed Bath & Beyond: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για δάνειο... χρεοκοπίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider