Επένδυση - μαμούθ της Elliott Management στη Salesforce

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επένδυση - μαμούθ της Elliott Management στη Salesforce
«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε εποικοδομητικά με τη Salesforce για να δώσουμε την αξία που αρμόζει σε μια εταιρεία του κύρους της».

Το «μπάσιμο» της Elliott Management, ενός από τα πλέον εξέχοντα ακτιβιστικά funds παγκοσμίως, στη Salesforce, με επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε εποικοδομητικά με τη Salesforce για να δώσουμε την αξία που αρμόζει σε μια εταιρεία του κύρους της», δήλωσε στο Reuters ο Τζες Κον, διευθύνων σύμβουλος στην Elliott.

Ο Κον, ο οποίος έχει διατελέσει στα διοικητικά συμβούλια πολλών εταιρειών τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Twitter και eBay, αποκάλεσε τη Salesforce «μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες λογισμικού στον κόσμο».

Πρόσθεσε ότι έχει «αναπτύξει βαθύ σεβασμό για τον Mαρκ Μπένιοφ και ό,τι έχει χτίσει» ενώ η μετοχή της Salesforce προσυνεδριακά στην Wall Street έκανε άλμα άνω του 3% στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Η χρηματιστηριακή της αξία δε, σκαρφαλώνει στα 151,3 δισ. δολάρια, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό σχεδιάζει να περικόψει το 10% των θέσεων εργασίας της και να κλείσει ορισμένα γραφεία της.

Η Elliott έχει πραγματοποιήσει πολλές επενδύσεις με επίκεντρο την τεχνολογία, ενώ μόλις πρόσφατα «χώθηκε» και στην Pinterest, ενώ συνολικά διαχειρίζεται κεφάλαια αξίας 56 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παραιτήθηκε από CEO ο συνιδρυτής της Netflix

Η Spotify απολύει το 6% των εργαζομένων της - Σχεδόν 600 υπαλλήλους

Ο Μπιλ Γκέιτς επενδύει σε startup που θέλει να μειώσει τις εκπομπές μεθανίου απο τις αγελάδες

gazzetta
gazzetta reader insider insider