Ζητείται αεροσυνοδός «από χρυσάφι» και η Netflix πληρώνει έως και 356.000 ευρώ τον χρόνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζητείται αεροσυνοδός «από χρυσάφι» και η Netflix πληρώνει έως και 356.000 ευρώ τον χρόνο
Η Netflix έχασε 1,5 εκατομμύρια συνδρομητές το πρώτο εξάμηνο του 2022 και κατήργησε πάνω από 300 θέσεις εργασίας τον Ιούνιο. Ωστόσο, από τότε σημειώνει σημαντική ανάκαμψη, προχωρώντας και σε προσλήψεις προσωπικού.

Η Netflix είναι σε αναζήτηση μιας νέας αεροσυνοδού ώστε να γίνει η νέα προσθήκη στο «πλήρωμα των ονείρων» του και είναι πρόθυμη να πληρώσει με ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για το κατάλληλο άτομο.

Ο κολοσσός του streaming προσφέρει μισθό ύψους έως και 385.000 δολαρίων -περίπου 356.000 ευρώ- ετησίως σε αεροσυνοδό που θα πετάει με τα ιδιωτικά τζετ της ιδιοκτησίας της, που έχουν ως έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, ψάχνει ένα άτομο με «ανεξάρτητη κρίση, διακριτικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών», λόγω της φύσης των συζητήσεων που διεξάγονται εντός του ιδιωτικού τζετ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, o εν λόγω άνθρωπος θα πρέπει επίσης να μπορεί να εργάζεται υπό συνθήκες ελάχιστης καθοδήγησης και να είναι ικανός να ενεργεί με δική του πρωτοβουλία.

Η εταιρεία είπε επίσης ότι καθορίζει τον μισθό του υπαλλήλου λαμβάνοντας υπόψη «παράγοντες αποζημίωσης», όπως η εμπειρία και οι δεξιότητές του, τη στιγμή που ο μέσος μισθός των αεροσυνοδών στις ΗΠΑ είναι λίγο πάνω από 62.000 δολάρια τον χρόνο, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γραφείο Στατιστικής Εργασίας.

Επιπλέον, η ή ο αεροσυνοδός θα πρέπει «να αγκαλιάσει την κουλτούρα μας, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στη λειτουργία με ελευθερία και υπευθυνότητα, με ανεξαρτησία και πολλά κίνητρα» ενώ τα καθήκοντά του αεροσυνοδού σε ένα «Super Midsize Jet» θα περιλαμβάνουν την επιθεώρηση του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης στο πιλοτήριο και την καμπίνα πριν από την απογείωση. Θα πρέπει επίσης να μπορεί να σηκώνει αντικείμενα έως και 13,6 κιλά όταν φορτώνει το αεροπλάνο. Τέλος, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να συναινέσουν σε έναν πλήρη έλεγχο ιστορικού, να είναι διατεθειμένοι να εκτελούν διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις και να εργάζονται αργίες και Σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ING: Καμία ανησυχία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους - Αβεβαιότητα ενόψει των εκλογών

«Ψυχρολουσία» για πολίτη στον Διόνυσο: Του ήρθε λογαριασμός ύδρευσης 102.966 ευρώ

«Πράσινο φως» σε μετόχους συνδρομητικών καναλιών για είσοδο στην ελεύθερη τηλεόραση

gazzetta
gazzetta reader insider insider