Ανακαλούνται πάνω από 200.000 υβριδικά Honda

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανακαλούνται πάνω από 200.000 υβριδικά Honda
Οι δύο τοπικοί συνεργάτες της θα ελέγξουν τα οχήματα που θα ανακληθούν και θα αντικαταστήσουν εξαρτήματα στο πεντάλ των φρένων που προκαλούν τη δυσλειτουργία.

Η Honda θα ανακαλέσει περισσότερα από 200.000 υβριδικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν στην Κίνα, λόγω προβλημάτων στους αισθητήρες των φρένων.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα ανακαλέσει 105.608 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ άλλα 95.081 οχήματα που παρήχθησαν σε συνεργασία με την Guangzhou Automobile Group Co. θα ανακληθούν επίσης για τους ίδιους λόγους.

Η Honda κατασκεύασε 1,62 εκατομμύρια οχήματα στην Κίνα το τελευταίο οικονομικό έτος, το οποίο έληξε τον Μάρτιο, δηλαδή 14% λιγότερα σε σχέση με το πέρυσι. Η μετοχή της Honda διολισθαίνει έως και 1,3% στο Τόκιο την Πέμπτη, σε χαμηλά 21 μηνών (ενδοσυνεδριακά), ήτοι από τον Μάρτιο του 2021 σύμφωνα με το Bloomberg.

Συνολικά για το 2022, η μετοχή υποχωρεί 6%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κορονοϊός: Συνεδριάζει εκτάκτως η Κομισιόν για την Κίνα - Στο τραπέζι ενδεχόμενο λήψης μέτρων

ΟΗΕ: Αναστέλλονται προγράμματα βοήθειας στο Αφγανιστάν μετά την απαγόρευση στις γυναίκες να εργάζονται σε ΜΚΟ

Πού πήγε το πακέτο της Intracom - Εξπέρ των επιδοτήσεων ο Φέσσας - Τώρα θυμήθηκαν στην ΕΚΤ να ζητούν πόθεν έσχες από τα στελέχη - ΔΑΑ: Ο εορταστικός μποναμάς των 20 εκατ.

gazzetta
gazzetta reader insider insider