AS Company: Αγοράζει έκταση γης στην περιοχή Πλάκας Ελούντας Λασιθίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
AS Company: Αγοράζει έκταση γης στην περιοχή Πλάκας Ελούντας Λασιθίου
«Η συνολική αξία της συναλλαγής δεν αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό του 1.100.000 ευρώ περίπου και ήδη έχει ολοκληρωθεί το 80% αυτής».

Η AS Company ανακοίνωσε την πρόθεση απόκτησης γειτνιαζόντων γεωτεμαχίων, συνολικού εμβαδού 31.000 τ.μ. περίπου στην περιοχή Πλάκας Ελούντας Λασιθίου, με σκοπό την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων, μετά την διενέργεια ενδελεχούς νομικού και τεχνικού ελέγχου.

Η συνολική αξία της συναλλαγής δεν αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό του 1.100.000 ευρώ περίπου και ήδη έχει ολοκληρωθεί το 80% αυτής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Στο πλαίσιο σχετικής απόφασης της Διοίκησης της Εταιρίας, η AS Company AE (Αρ. ΓΕΜΗ: 057546304000) ανακοινώνει την πρόθεση απόκτησης γειτνιαζόντων γεωτεμαχίων, συνολικού εμβαδού 31.000 τ.μ. περίπου στην περιοχή Πλάκας Ελούντας Λασιθίου, με σκοπό την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων, μετά την διενέργεια ενδελεχούς νομικού και τεχνικού ελέγχου. Η συνολική αξία της συναλλαγής δεν αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό του 1.100.000 ευρώ περίπου και ήδη έχει ολοκληρωθεί το 80% αυτής» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΔΑ: Νέες δράσεις ΕΚΕ με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους

H AFI και η Εurobank αποχαιρετούν την Maria Nowak, την «τραπεζίτη της ελπίδας»

e-ΕΦΚΑ: Προκήρυξη για την πλήρωση των 5 πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider