Tesla: Μειώνει την παραγωγή στο εργοστάσιο της Σαγκάης και τον Ιανουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesla: Μειώνει την παραγωγή στο εργοστάσιο της Σαγκάης και τον Ιανουάριο
Θα ανασταλεί πλήρως από τις 20 έως τις 31 Ιανουαρίου σε μια παρατεταμένη διακοπή για το κινεζικό Νέο Έτος.

Η Tesla σκοπεύει να διατηρήσει τη μειωμένη παραγωγή οχημάτων της στο mega εργοστάσιο της Σαγκάης στην Κίνα και για τον Ιανούαριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παραγωγή των οχημάτων της εταιρείας του Έλον Μασκ θα διεξαχθεί κανονικά από τις 3 έως τις 19 Ιανουαρίου, ενώ θα ανασταλεί πλήρως από τις 20 έως τις 31 Ιανουαρίου σε μια παρατεταμένη διακοπή για το κινεζικό Νέο Έτος.

Η Tesla δεν διευκρινίζει τον λόγο για τη μείωση της παραγωγής, ενώ δεν έχει καταστεί σαφές το εάν οι εργασίες θα συνεχιστούν για τη γραμμή παραγωγής των μοντέλων Model 3 και Model Y κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Σημειώνεται πως εταιρεία δεν συνυθίζει να διακόπτει την παραγωγή στο εργοστάσιο για το κινεζικό Νέο Έτος.

Εκπρόσωπος της Tesla δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για κάποιο επίσημο σχόλιο στο Reuters.

Σημειώνεται πως το Σάββατο η Tesla ανέστειλε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη, ακυρώνοντας την πρωινή βάρδια και λέγοντας σε όλους τους εργαζόμενους να σχολάσουν.

Ακόμα, έχει γίνει γνωστό πως η εταιρεία του Έλον Μασκ θα αναστείλει την παραγωγή του Model Y στο εργοστάσιο για την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε «ελεύθερη πτώση» οι μετοχές της Tesla - Το μεγαλύτερο σερί απωλειών από τον Μάρτιο του 2020

gazzetta
gazzetta reader insider insider