Απώλειες 23% στα έσοδα της Peloton - Πτώση άνω του 15% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απώλειες 23% στα έσοδα της Peloton - Πτώση άνω του 15% για τη μετοχή
Οι συνδρομητές της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 6,7 εκατ. έναντι 6,3 εκατ, το αντίστοιχο περσινό διάστημα και κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 6,9 εκατ, συνδρομητών.

Ισχυρές απώλειες καταγράφει η μετοχή της Peloton πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street, μετά από τη μεγάλη πτώση που κατέγραψαν τα έσοδα της εταιρείας προϊόντων προσωπικής εκγύμνασης.

Σύμφωνα με το CNBC, τα έσοδα από πωλήσεις της Peloton για τη χρήση του α' οικονομικού τριμήνου διαμορφώθηκαν σε 616,5 εκατ. δολάρια, μειωμένα κατά 23% σε ετήσιο επίπεδο. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Refinitiv ανέμεναν έσοδα στα 650,1 εκατ. δολάρια.

Για το τρέχον τρίμηνο, η διοίκηση της Peloton εκτιμά πως τα έσοδα μπορούν να διαμορφωθούν μεταξύ των 700 και των 725 εκατ. δολαρίων, σημαντικά κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για έσοδα 874 εκατ. δολαρίων.

Οι ζημίες της εταιρείας ανά μετοχή ανήλθαν σε 1,20 δολάρια έναντι ζημίων 64 σεντ που ανέμεναν οι επενδυτές,

Ο CEO της Peloton, Μπάρι ΜακΚάρθι, ανέφερε πως η αναδιάρθρωση της εταιρείας εξελίσσεται κανονικά και πως «το καράβι γυρίζει». Η εταιρεία αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις, όπως τη μείωση της προσωπικής εκγύμνασης των καταναλωτών στη μετά της πανδημίας του κορονοϊού εποχή, τις αλλαγές στη διοίκηση της και τις μαζικές απολύσεις που ανακοινώθηκαν εντός του 2022.

Τα έσοδα από συνδρομές της Peloton ανήλθαν σε 412,3 εκατ. δολάρια έναντι 304,1 εκατ. δολαρίων την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι συνδρομητές της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 6,7 εκατ. έναντι 6,3 εκατ, το αντίστοιχο περσινό διάστημα και κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 6,9 εκατ, συνδρομητών.

Οι αρνητικές ταμειακές ροές της Peloton έφτασαν τα 246,3 εκατ. δολάρια έναντι 411,9 εκατ. δολαρίων το προηγούμενο τρίμηνο και έναντι 651,9 εκατ. δολαρίων το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Peloton υποχωρεί 15% πριν από το άνοιγμα της Wall Street, ενώ από την αρχή του 2022 υποχωρεί 75% μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Moderna: «Απογοητευτικά» καθαρά κέρδη και έσοδα στο γ' τρίμηνο

Uber: «Απόλυτα» μη βιώσιμο παραμένει το μοντέλο απασχόλησης της εταιρείας

gazzetta
gazzetta reader insider insider