Στα 8 δολάρια η επιβεβαίωση λογαριασμού στο Twitter - Η... κόντρα του Έλον Μασκ με τον Στίβεν Κινγκ 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα 8 δολάρια η επιβεβαίωση λογαριασμού στο Twitter - Η... κόντρα του Έλον Μασκ με τον Στίβεν Κινγκ 
Με τη συνδρομή των 8 δολαρίων ανά μήνα οι χρήστες του Twitter Blue θα έχουν προτεραιότητα και θα αποκτούν τη δυνατότητα αναρτήσεων ηχητικών κλιπ και βίντεο μεγάλης διάρκειας.

Τελευταία ενημέρωση: 21:31

Τη νέα τιμή για τους «επίσμημους» συνδρομητές του Twitter Blue ανακοίνωσε ο καινούργιος ιδιοκτήτης της Twitter, Έλον Μασκ, σε μια... κόντρα που είχε μέσω μηνυμάτων στην πλατφόρμα με τον γνωστό συγγραφέα, Στίβεν Κινγκ.

Ο Κινγκ σχολίασε τα δημοσιεύματα για αύξηση του κόστους συνδρομής του Twitter Blue, στα 19,99 δολάρια ανά μήνα από τα 4,99 δολάρια ανά μήνα που είναι μέχρι σήμερα, με τον Μασκ να απαντά στον συγγραφέα λέγοντας «κάπως πρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς. Το Twitter δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στους διαφημιστές. Στα 8 δολάρια τον μήνα».

Ο Μασκ πρόσθεσε πως με τη συνδρομή των 8 δολαρίων ανά μήνα οι χρήστες του Twitter Blue θα έχουν προτεραιότητα στις απαντήσεις, τα mention και τις αναζητήσεις, «που είναι βασικά για την καταπολέμηση» των spam λογαριασμών.

Ακόμα, θα έχουν τη δυνατότητα αναρτήσεων ηχητικών κλιπ και βίντεο μεγάλης διάρκειας, ενώ η υπηρεσία θα έχει τις μισές διαφημίσεις από τη συμβατική πλατφόρμα της Twitter.

Ο Μασκ σημείωσε ότι η τιμή θα προσαρμοστεί ανά χώρα, ανάλογα με την αγοραστική δύναμη.

Υπενθυμίζεται πως με τα σημερινά δεδομένα, το σήμα blue στο Twitter δίνεται ως επιβεβαίωση της αυθεντικότητας του λογαριασμού σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, οργανισμούς και στελέχη επιχειρήσεων, ώστε οι άλλοι χρήστες να γνωρίζουν πως είναι έγκυρος και επίσημος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Έλον Μασκ συνεχίζει τις αλλαγές στην Twitter - Παραιτήθηκε η COO, αυξάνεται η συνδρομή στο Twitter Blue

Διαδικτυακοί διαξιφισμοί Στήβεν Κινγκ-Μασκ για το Twitter: «Αυτοί θα έπρεπε να με πληρώνουν»

gazzetta
gazzetta reader insider insider