EY: Νέα Επικεφαλής Υπηρεσιών Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης στην Ελλάδα η Κυρ. Κατσάνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
EY: Νέα Επικεφαλής Υπηρεσιών Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης στην Ελλάδα η Κυρ. Κατσάνη
Η Κυριακή Κατσάνη αναλαμβάνει νέα Επικεφαλής Υπηρεσιών Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης της ΕΥ Ελλάδος. 

Η Κυριακή Κατσάνη αναλαμβάνει νέα Επικεφαλής Υπηρεσιών Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης της ΕΥ Ελλάδος.

Η κυρία Κατσάνη είναι, μέχρι σήμερα, Director στο τμήμα υπηρεσιών Διασφάλισης & Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης της EY Ελλάδος. Με πάνω από 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην παροχή ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών διασφάλισης, ακεραιότητας και κανονιστικής συμμόρφωσης, η κυρία Κατσάνη έχει συμμετάσχει σε ένα ευρύ φάσμα υποχρεωτικών και ειδικών ελέγχων, ερευνών κατά της εταιρικής απάτης, εταιρικής διακυβέρνησης και υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου σε οργανισμούς υψηλού προφίλ που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην περιοχή της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε διάφορους τομείς. Είναι πιστοποιημένη ερευνητής εταιρικής απάτης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο κατά της Απάτης (CFE by ACFE).

Επιπλέον, η κυρία Κατσάνη έχει σημαντική εμπειρία σε έργα εξωτερικού ελέγχου, έχοντας δωδεκαετή εμπειρία στο ελεγκτικό τμήμα της ΕΥ. Είναι κάτοχος του διπλώματος IFRS από το ACCA, καθώς και του Μεταπτυχιακού τίτλου κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών (ΜΕΤΚΕΛ) από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος. Διαθέτει άδεια λογιστή Α’ τάξης, ενώ είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η κυρία Κατσάνη θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου 2022.

Καλωσορίζοντας την κυρία Κατσάνη στα νέα της καθήκοντα, ο κος Ανδρέας Χατζηδαμιανού, Εταίρος και Επικεφαλής Ελεγκτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Εύχομαι στην Κυριακή καλή επιτυχία στον νέο της ρόλο. Είμαι βέβαιος ότι με την ευρεία εμπειρία της στον κλάδο και τη βαθιά της γνώση του αντικειμένου, σε συνδυασμό με τους ανθρώπους, τις τεχνολογίες, τις διαδικασίες και τα εργαλεία του τμήματος, θα βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να ενσωματώσουν μια κουλτούρα ακεραιότητας στο στρατηγικό τους όραμα και στις καθημερινές τους λειτουργίες, για να ενισχύσουν το μακροπρόθεσμο ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους μετόχους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Στο «μικροσκόπιο» του SSM τα χαρτοφυλάκια ακινήτων 

Bloomberg: Η Apple δεν θα ενισχύσει την παραγωγή του iPhone 14 εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης

Reuters: Ενδεχόμενη αναβολή στη φορολόγηση υπερκερδών στην ενέργεια από ΕΕ