Μετακινήσου με Uber εν μέσω ΔΕΘ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μετακινήσου με Uber εν μέσω ΔΕΘ
Μπορεί η Θεσσαλονίκη να φιλοξενεί πλήθος επισκεπτών λόγω ΔΕΘ και η κίνηση να είναι στο «κόκκινο» όμως η Uber προσφέρει λύση.

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη με την πόλη να έχει μετατραπεί σε επίκεντρο των εξελίξεων. Πλειάδα επισήμων, επιχειρηματιών και επισκεπτών βρίσκονται στην πόλη για να παρακολουθήσουν πολιτικές και επιχειρηματικές ομιλίες στο μεγαλύτερο γεγονός του φθινοπώρου.

Τη στιγμή όμως που οι μετακινήσεις εντός της Θεσσαλονίκης έχουν μετατραπεί σε δύσκολη υπόθεση, η Uber έρχεται να σου δώσει τη λύση. Εξασφάλισε ότι θα μετακινηθείς με ασφάλεια και αξιοπιστία παρά τις όποιες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η UberTAXI σου προσφέρει εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μετακίνηση ακόμα και σε συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας.

Βασικότερο όλων σε απαλλάσσει από το άγχος της εύρεσης θέσης στάθμευσης, εγχείρημα το οποίο τις ημέρες της ΔΕΘ μάλλον φαντάζει βγαλμένο από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Θέλεις να μετακινηθείς από ένα σημείο της πόλης στο άλλο και οι δρόμοι είναι κλειστοί; Πάρε ένα UberTAXI, το οποίο θα σου προσφέρει την εναλλακτική διαδρομή.

Και όσο βρίσκεσαι μέσα σε ένα UberTAXI, ειδικά αν οι συγκοινωνιακές συνθήκες οδηγούν σε καθυστερήσεις, μπορείς πάντα να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δουλέψεις πάνω σε κάτι που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις όσο ήσουν στο γραφείο. Με την UberTAXI ξέρεις ποιος είναι ο οδηγός εκ των προτέρων, ξέρεις τη διαδρομή, ενώ μπορείς μέσω της εφαρμογής να κοινοποιήσεις το δρομολόγιό σου και σε έναν έμπιστο φίλο.

Γιατί να επιλέξεις Uber;

Γιατί ήξερε πριν από εμάς για εμάς τι σημαίνει να μπορείς με ένα κλικ να εξασφαλίσεις αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά. Και γιατί έδειξε τον δρόμο για
πραγματικά «έξυπνες λύσεις» που οδηγούν σε «έξυπνες πόλεις». Κι από μόνος του αυτός ο λόγος ίσως και να είναι αρκετός για να την επιλέξεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Uber: Σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών

Λαζαράκου στην ΔΕΘ: Στόχος η ανάπτυξη της ευρωπαϊκής και ελληνικής Κεφαλαιαγοράς

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα σιδηροδρομικών έργων στην ιστορία της χώρας βρέθηκε στο επίκεντρο της 86ης ΔΕΘ

gazzetta
gazzetta reader insider insider