Byte Computer: «Ναι» από Σπ. Βυζάντιο στη Δημόσια Πρόταση της Ideal

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Byte Computer: «Ναι» από Σπ. Βυζάντιο στη Δημόσια Πρόταση της Ideal
Ο κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος θα διαθέσει τις μετοχές του, που αντιστοιχούν στο 27,893%, ενώ θα παραμείνει στη θέση του.

Τη Δημόσια Πρόταση της Ideal Holdings απεδέχθη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Byte Computer, κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος, ο οποίος θα διαθέσει τις μετοχές του, που αντιστοιχούν στο 27,893% και θα παραμείνει στη θέση του.

Ειδικότερα, ο κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος, αφού έλαβε υπόψιν το περιεχόμενο της από 17/08/2022 αιτιολογημένης γνώμης του Διοικητικού Συμβουλίου επί της Δημόσιας Πρότασης και της συνημμένης σε αυτήν έκθεσης του χρηματοοικονομικού συμβούλου:

1. απεδέχθη, σήμερα 01/09/2022, την από 28/07/2022 πρόταση συνεργασίας της «Ideal Holdings Α.Ε.» για την παραμονή του στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, σε περίπτωση ικανοποίησης της προϋπόθεσης ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι απόκτησης από τον Προτείνοντα του Ελάχιστου Αριθμού Μετοχών στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης, με σχέση εξαρτημένης εργασίας σύμφωνα με τους αυτόθι περιλαμβανόμενους όρους,

2. πρόκειται να αποδεχθεί τη Δημόσια Πρόταση και να προσφέρει στον Προτείνοντα τις 4.411.559 μετοχές κυριότητάς του στην Εταιρεία, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 27,893% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στο Πληροφοριακό Δελτίο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider