UBS: «Έχασε» τις προσδοκίες β' τριμήνου - Έρχονται «αβέβαιες στιγμές» για τις αγορές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
UBS: «Έχασε» τις προσδοκίες β' τριμήνου - Έρχονται «αβέβαιες στιγμές» για τις αγορές
«Ο πληθωρισμός συνεχίζει να είναι υψηλός, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, όπως και οι αυστηρές πολιτικές για την Covid σε μέρη της Ασίας», δήλωσε ο CEO της UBS, Ralph Hamers.

Η UBS ανακοίνωσε κατώτερα των προσδοκιών αποτελέσματα β’ τριμήνου 2022 με τον CEO της να προειδοποιεί για «αβέβαιες στιγμές» στις αγορές.

Την Τρίτη η τράπεζα ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 2,11 δισ. δολαρίων προς απόδοση στους μετόχους, κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών για 2,4 δισ. δολάρια.

Αν και το μέγεθος δεν επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, αποτελεί αύξηση 5% από τα 2 δισ. δολάρια που ανακοινώθηκαν την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ ακολουθεί ένα ισχυρό α’ τρίμηνο που είδε τον όμιλο να σημειώνει καθαρά κέρδη 2,136 δισ. δολαρίων.

«Το β’ τρίμηνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τους επενδυτές τα τελευταία 10 χρόνια. Ο πληθωρισμός συνεχίζει να είναι υψηλός, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, όπως και οι αυστηρές πολιτικές για την Covid σε μέρη της Ασίας», δήλωσε ο CEO της UBS, Ralph Hamers.

«Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, οι πελάτες μας βασίζονται στο ισχυρό μας οικοσύστημα για να πλοηγηθούν στις αγορές και να επενδύσουν μακροπρόθεσμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πυκνώνουν τα «σύννεφα» της ύφεσης πάνω από την Ευρωζώνη; - Τα δύο σενάρια που εξετάζει η UBS

UBS: Πρόστιμο 25 εκατ. δολ. για λάθος στρατηγική -Αιτία η ελλιπής εκπαίδευση συμβούλων

gazzetta
gazzetta reader insider insider