Νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Πάτρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Πάτρα
Παρουσία στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, με νέο κατάστημα στην Πάτρα αποκτά η Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδίου, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη των εργασιών της στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. 

Παρουσία στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, με νέο κατάστημα στην Πάτρα αποκτά η Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδίου, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη των εργασιών της στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Από τις 18 Ιουλίου, το νέο κατάστημα λειτουργεί σε αναμορφωμένο κτίριο στην οδό Αγίου Ανδρέου 28 & Λ. Όθωνος - Αμαλίας 37 με πρόσοψη σε δύο κεντρικές αρτηρίες της πόλης των Πατρών με έντονη εμπορική δραστηριότητα.

Το κατάστημα υποστηρίζει 7μελής ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με επικεφαλής την κ. Θεοδώρα Καρανδρίκα.

Η νέα μονάδα λειτουργεί με βάση το αναβαθμισμένο μοντέλο εξυπηρέτησης που εφαρμόζει η Τράπεζα στο δίκτυό της που στοχεύει στην αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της και στην παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας, τόσο για απλές όσο και για σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες.

Για το σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι μέσα στο κατάστημα που υποστηρίζουν από τη μία τις παραδοσιακές τραπεζικές εργασίες και από την άλλη τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη με ψηφιακά μέσα, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ακόμη και απομακρυσμένα μέσω video conference.

Σε δήλωσή του στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, ο CEO της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος ανέφερε:

«Φιλοδοξούμε να χτίσουμε μια νέα τράπεζα. Μια τράπεζα εύρωστη, σύγχρονη, λειτουργική και έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών. Μια τράπεζα ΑΝΑΦΟΡΑΣ για τον μέσο Έλληνα, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία και τον ιδιώτη. Στρατηγικό στόχο μας, αποτελεί η ενίσχυση του αποτυπώματός μας στην υπόλοιπη χώρα πέρα από τα όρια της Κρήτης μέσα από την αναδιάρθρωση του δικτύου των καταστημάτων μας. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινούμε τη λειτουργία του νέου καταστήματός μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε μια εξαιρετική από πλευράς δυναμικής αγορά, όπως αυτή της Πάτρας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΑΔΜΗΕ: 6 προσφορές στον πρώτο διαγωνισμό για την ολοκλήρωση διασύνδεσης των Κυκλάδων

Χρέη στην Εφορία: Ραντεβού το Σεπτέμβρη για πλειστηριασμούς ακινήτων, έρχεται η λίστα των μεγαλοοφειλετών

ΑΚΤΩΡ: «Πέφτουν υπογραφές» αξίας 129,5 εκατ. ευρώ για τους νέους συρμούς στο Μετρό Θεσσαλονίκης

gazzetta
gazzetta reader insider insider