Reuters: Την πώληση της Presidio έναντι 4 δισ. δολαρίων εξετάζει η BC Partners

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reuters: Την πώληση της Presidio έναντι 4 δισ. δολαρίων εξετάζει η BC Partners
Την πώληση της Presidio Inc. εξετάζει, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η BC Partners Ltd, κίνηση η οποία ενδεχομένως να φέρει στα ταμεία της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων ακόμα και το ποσό των 4 δισ. δολαρίων.

Την πώληση της Presidio Inc. εξετάζει, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η BC Partners, κίνηση η οποία ενδεχομένως να φέρει στα ταμεία της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων ακόμα και το ποσό των 4 δισ. δολαρίων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται δύο ανώνυμες πηγές με γνώση των εξελίξεων, η BC Partners βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με μία επενδυτική τράπεζα με στόχο την πώληση της εταιρείας IT, η οποία το 2021 είχε καταγράψει έσοδα 3,1 δισ. δολαρίων και κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων άνω των 350 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το Reuters, εκπρόσωποι της BC Partners και της Presidio αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα

Σημειώνεται πως η Presidio παρέχει τεχνολογίες ασφαλείας σε περιβάλλον cloud σε πληθώρα εταιρειών και κυβερνητικών οργανισμών, ενώ μεταξύ των περίπου 8.000 πελατών της, συγκαταλέγονται οι Amazon, Cisco Systems, Dell Technologies και Intel.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Presidio -με έδρα στη Νέα Υόρκη- επωφελήθηκε σημαντικά από την αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες πληροφορικής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι εταιρείες επένδυσαν περισσότερα κεφάλαια ώστε να προσαρμοστούν στο μοντέλο της εξ αποστάσεως εργασίας και να ενισχύσουν τις δυνατότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αέριο: «Παγώνει» η λειτουργία του Nord Stream από τη Ρωσία - Ανησυχία στην ΕΕ για την αποκατάστασή της

Ρωσία: Πάνω από 50 δισ. δολάρια τα επιπλέον έσοδα λόγω της αύξησης των ενεργειακών τιμών

Μητσοτάκης: Πρωτοφανής ενεργειακή κρίση - Εφεδρείες για την στήριξη νοικοκυριών κι επιχειρήσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider