Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 15.000 ευρώ σε πρατήρια καυσίμων για κερδοσκοπία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 15.000 ευρώ σε πρατήρια καυσίμων για κερδοσκοπία
Tα δύο πρατήρια πωλούσαν diesel κίνησης σε τιμή υψηλότερη της θεωρητικής τιμής πώλησης, ενώ το ίδιο έκανε το τρίτο με την αμόλυβδη βενζίνη.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 15.000 ευρώ επιβάλλονται, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, σε τρία πρατήρια υγρών καυσίμων, δύο στην Καλαμάτα κι ένα τρίτο στο Αιγάλεω, διότι σε ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου το υπουργείο, τα δύο πρατήρια πωλούσαν diesel κίνησης σε τιμή υψηλότερη της θεωρητικής τιμής πώλησης, ενώ το ίδιο έκανε το τρίτο με την αμόλυβδη βενζίνη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Έλληνες - Πόσοι δουλεύουν πέραν του 5νθήμερου και σε ποιους τομείς

Φορο-δηλώσεις: Ολες οι αλλαγές στα πρόστιμα - «Ψαλίδι» έως 80% για εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ χωρίς φόρο

Ποιος είναι ο πιο «χρυσοπληρωμένος» CEO στον κόσμο;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider