Edison: Βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 65% για την Mytilineos - «Σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Edison: Βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 65% για την Mytilineos - «Σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης»
Σχετικά με την τελευταία αναθεώρηση του MSCI, η Morgan Stanley σε νέα έκθεση της τοποθετεί τη μετοχή μεταξύ των κερδισμένων.

Στα 27 ευρώ διατηρεί η Edison την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Mytilineos, μετά από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος στο α' τρίμηνο του 2022 και μετά από το rebalancing στον δείκτη MSCI Greece όπου προστέθηκε η μετοχή την περασμένη εβδομάδα.

Στο σχετικό report, η Edison αναφέρει πως η ένταξη της Mytilineos στον δείκτη θα φέρει ισχυρή επιπλέον ζήτηση για τη μετοχή. Η τιμή-στόχος των 27 ευρώ υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 65% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Σχετικά με την τελευταία αναθεώρηση του MSCI, η Morgan Stanley σε νέα έκθεση της τοποθετεί τη μετοχή της Mytilineos μεταξύ των κερδισμένων, καθώς την κατατάσσει 3η ανάμεσα στις εταιρείες της Ανατολική Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής που αναμένεται να έχουν το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την αναθεώρηση.

Σύμφωνα με την MS, η Mytilineos εκτιμάται ότι θα έχει άμεσες εισροές κεφαλαίων, μόνο από fund παθητικής διαχείρισης, της τάξης των 120 εκατ. δολαρίων, που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τις συναλλαγές σχεδόν ενός ημερολογιακού μήνα διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider