Αύξηση των απευθείας πτήσεων στην Κρήτη, στο θερινό πρόγραμμα της SKY express

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύξηση των απευθείας πτήσεων στην Κρήτη, στο θερινό πρόγραμμα της SKY express
Στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας του νησιού, η δημιουργία των προϋποθέσεων άφιξης επισκεπτών και η επιμήκυνση της περιόδου με premium ταξιδιώτες

Με απευθείας δρομολόγια από 7 χώρες, 17 πόλεις του εξωτερικού και 6 του εσωτερικού, ενισχύει σημαντικά την Κρήτη και αυτό το καλοκαίρι, η SKY express.

Στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας του νησιού, η δημιουργία των προϋποθέσεων άφιξης επισκεπτών και η επιμήκυνση της περιόδου με premium ταξιδιώτες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της SKY για το φετινό καλοκαίρι, περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες από το εσωτερικό και από επτά τουλάχιστον ευρωπαϊκές χώρες πρόκειται να υποδεχθούν τα αεροδρόμια του Ηρακλείου, των Χανίων και της Σητείας.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα, η αεροπορική της νέας εποχής θα συνδέει απευθείας την Κρήτη με τις Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι, Λυόν, Νάντ, Λιλ, Μασσαλία, Havre, La Rochele, Châteauroux), τρεις πόλεις της Πολωνίας (Βαρσοβία, Rzeszów, Gdansk), τη Λισαβόνα, το 'Αμστερνταμ, την Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, αλλά και την Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Επιπλέον, από τα αεροδρόμια των δύο μεγάλων πόλεων θα πραγματοποιούνται δρομολόγια προς πέντε εγχώριους προορισμούς και ειδικότερα Αθήνα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Κάρπαθο, ενώ κανονικά συνεχίζει να εξυπηρετεί τις πτήσεις προς Πρέβεζα και Αλεξανδρούπολη το αεροδρόμιο της Σητείας.

Ταυτόχρονα, μέσα από τις στρατηγικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Middle East Airlines, Transavia, Air Transat και easyJet, η SKY express δημιουργεί επιπλέον προϋποθέσεις διασύνδεσης με όλο το εσωτερικό της δίκτυο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

SKY express: Συνεχίζεται η συνεργασία με την Middle East Airlines

gazzetta
gazzetta reader insider insider