Ισπανία: Η Telefonica επένδυσε 1,4 δισ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της LaLiga

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισπανία: Η Telefonica επένδυσε 1,4 δισ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της LaLiga
Θα προβάλει τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος για τα επόμενα 5 χρόνια μέσω της πλατφόρμας Movistar+.

Η βρετανική DAZN Group πούλησε στην Telefonica μέρος των δικαιωμάτων μετάδοσης της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (LaLiga) έναντι 1,4 δισ. ευρώ.

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία θα επιτρέπει στην ισπανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να προβάλει τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος για τα επόμενα 5 χρόνια μέσω της πλατφόρμας Movistar+.

Οι δύο εταιρείες είχαν συμφωνήσει τη συναλλαγή τον Φεβρουάριο, αλλά η ανακοίνωση του deal καθυστέρησε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ανέφερε το site El Confidencial.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με του ιδιωτικού τομέα - Στα 1.504 ευρώ το μέσο ποσό τον Νοέμβριο

Σχέδιο Επιβίωσης - 9 προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα

Ταμείο Ανάκαμψης: Πράσινο φως στην αναθεώρηση – Σκληρές προθεσμίες για τα έργα και τα ορόσημα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider