Η Hyundai επενδύει 72 δισ. ευρώ σε νέες τεχνολογίες έως το 2030

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Hyundai επενδύει 72 δισ. ευρώ σε νέες τεχνολογίες έως το 2030
Η εταιρεία στοχεύει να φθάσει σε ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων 1,87 εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Hyundai παρουσίασε τον οδικό χάρτη και τη στρατηγική της για να επιταχύνει τη φιλοδοξία της για την ηλεκτροκίνηση καθώς επιδιώκει βιώσιμη πρόοδο για την εταιρεία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyundai, Jaehoon Chang, παρουσίασαν στο forum «2022 CEO Investor Day» τα σχέδιά τους, αποκαλύπτοντας τους στόχους πωλήσεων και οικονομικών επενδύσεων που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν έως το 2030.

Ο οδικός χάρτης για τα ηλεκτρικά οχήματα της Hyundai υποστηρίζεται από την ενίσχυση της γκάμας των ηλεκτρικών οχημάτων, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής ικανότητας και την εξασφάλιση της ανταγωνιστικότητας hardware και software. Σύμφωνα με τη στρατηγική της, η εταιρεία στοχεύει να φθάσει σε ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων 1,87 εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων εξασφαλίζοντας ποσοστό ύψους 7% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς έως το 2030.

Η εταιρεία σχεδιάζει επενδύσεις 72 δισεκατομμυρίων ευρώ για μελλοντικές δραστηριότητες έως το 2030, συμπεριλαμβανομένων 14,6 δισεκατομμύρια ευρώ για την ηλεκτροκίνηση και 9 δισεκατομμύρια ευρώ σε ενισχυμένες δυνατότητες software συνδεσιμότητας και αυτόνομης οδήγησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Hyundai Motor: Θέλει μερίδιο 7% στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2030

gazzetta
gazzetta reader insider insider