PayPal: Υποβάθμισε τις προβλέψεις για το 2022 - Απώλειες 18% για την μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PayPal: Υποβάθμισε τις προβλέψεις για το 2022 - Απώλειες 18% για την μετοχή
Ισχυρές απώλειες που ξεπερνούν το 18% καταγράφει στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street ο τίτλος της Paypal, στον απόηχο των ανακοινώσεων της εταιρείας ηλεκτρονικών πληρωμών για τις επιδόσεις της κατά το προηγούμενο έτος και των προβλέψεων για την πορεία των εσόδων της κατά το 2022.

Ισχυρές απώλειες που ξεπερνούν το 18% καταγράφει στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street ο τίτλος της Paypal, στον απόηχο των ανακοινώσεων της εταιρείας ηλεκτρονικών πληρωμών για τις επιδόσεις της κατά το προηγούμενο έτος και των προβλέψεων για την πορεία των εσόδων της κατά το 2022.

Πιο αναλυτικά, η Paypal ανακοίνωσε πως τα προσαρμοσμένα κέρδη της στο δ' τρίμηνο του 2021 διαμορφώθηκαν στα 1,11 δολάρια/μετοχή, την στιγμή που αναλυτές σε δημοσκόπηση της Refinitiv ανέμεναν κέρδη της τάξης των 1,12 δολαρίων ανά μετοχή.

Ταυτόχρονα, τα έσοδα του κολοσσού των ηλεκτρονικών πληρωμών διαμορφώθηκαν οριακά πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών στα 6,92 δισ. δολάρια έναντι πρόβλεψης για έσοδα 6,87 δισ. δολαρίων.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters, η PayPal υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της αναφορικά με τα έσοδα της κατά το 2022, εκτιμώντας πως θα ενισχυθούν από 15% ως 17%, την στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση των εσόδων κατά 18%. Για το 2021, τα έσοδα της PayPal αυξήθηκαν κατά 13%, επίδοση που συνιστά την χειρότερη τα τελευταία 3 χρόνια.

Παράλληλα, η εκτίμηση της εταιρείας για 15 ως 20 εκατ. νέους συνδρομητές κατά το τρέχον έτος είναι κατά πολύ μικρότερη από τα περίπου 49 εκατ. νέους συνδρομητές που πρόσθεσε κατά το 2021.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Paypal: Οι Έλληνες στρέφονται ολοένα και πιο συστηματικά στα ψηφιακά κανάλια αγορών

H PayPal διαψεύδει πως κινείται για την απόκτηση της Pinterest έναντι 45 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider