United Airlines: Κάτω από τις εκτιμήσεις οι ζημιές στο δ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
United Airlines: Κάτω από τις εκτιμήσεις οι ζημιές στο δ' τρίμηνο
Μικρότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών ήταν οι ζημιές που κατέγραψε η αεροπορική εταιρεία  United Airlines στο δ' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Τετάρτη.

Μικρότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών ήταν οι ζημιές που κατέγραψε η αεροπορική εταιρεία United Airlines στο δ' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το Reuters, ο κολοσσός στον κλάδο των αερομεταφορών ανέφερε έσοδα 8,19 δισ. δολαρίων κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, έναντι εσόδων 3,4 δισ. δολαρίων κατά το δ' τρίμηνο του 2020, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα της τάξης των 7,97 δισ. δολαρίων.

Παράλληλα, η United Airlines κατέγραψε ζημιές 1,6 δολαρίων/μετοχή, την στιγμή που οι οικονομολόγοι σε έρευνα της Refinitiv ανέμεναν να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 2,11 δολαρίων, ενώ στο δ' τρίμηνο του 2020 η εταιρεία είχε αναφέρει ζημιές 7 δολαρίων/μετοχή.

Τέλος, ο αερομεταφορέας με έδρα στο Σικάγο αναμένει πως τα έσοδά της κατά το α' τρίμηνο του 2022 θα είναι μειωμένα κατά 20% έως 25% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 καθώς η εξάπλωση της Όμικρον εξακολουθεί να πλήττει την ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

United: 3.000 εργαζόμενοι άρρωστοι με κορονοϊό - Ακυρώνονται πτήσεις

Η United Airlines ετοιμάζεται να απολύσει 593 εργαζομένους της που δεν εμβολιάστηκαν

gazzetta
gazzetta reader insider insider