Η Meta καθυστερεί την επιστροφή των υπαλλήλων και ζητά ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Meta καθυστερεί την επιστροφή των υπαλλήλων και ζητά ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. είχε δηλώσει το 2020 πως αναμένει το 50% των υπαλλήλων του να δουλεύει εξ αποστάσεως έως το 2030.

Την καθυστέρηση των εργαζομένων της Meta στους χώρους δουλειάς έως τα τέλη του Μαρτίου ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία του Facebook ενώ παράλληλα θα ζητήσει από το προσωπικό της να έχει κάνει ενισχυτική δόση εμβολίου του κορονοϊού προτού γυρίσει στο γραφείο.

Η επιστροφή των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς θα γίνει στις 28 Μαρτίου, με βάση τον προγραμματισμό, ανέφερε εκπρόσωπος της Meta. Η ίδια πρόσθεσε πως οι υπάλληλοι του ομίλου μπορούν να κάνουν αίτηση για να δουλεύουν μονίμως εξ αποστάσεως ή μπορούν να κάνουν αίτηση για παράταση της εργασίας από το σπίτι για 3 έως 5 μήνες.

«Θέλουμε τους υπαλλήλους μας να νιώθουν ασφαλείς και για αυτό τους δίνουμε την ευκαιρία να διαλέξουν το τι τους εξυπηρετεί καλύτερα» δήλωσε η Τζανέλ Γκαλ, αντιπρόεδρος της Meta για θέματα HR.

Σημειώνεται πως οι υπάλληλοι της Meta δουλεύουν εξ αποστάσεως από τον Μάρτιο του 2020 και η επιστροφή τους στο γραφείο έχει αναβληθεί πολλές φορές λόγω της πορείας της πανδημίας.

Ο επικεφαλής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είχε δηλώσει το 2020 πως αναμένει το 50% των υπαλλήλων του τεχνολογικού ομίλου να δουλεύει εξ αποστάσεως έως το 2030.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Meta: Από τρεις μέχρι πέντε μήνες αναβολή στην επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider