Jefferies: Παρατείνεται η τηλεργασία των υπαλλήλων για όλο τον Ιανουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jefferies: Παρατείνεται η τηλεργασία των υπαλλήλων για όλο τον Ιανουάριο
Η Jefferies έρχεται να προστεθεί στη λίστα των αμερικανικών τραπεζών που καθυστερούν την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Jefferies ανακοίνωσε πως όλοι οι εργαζόμενοι της θα παραμείνουν σε καθεστώς τηλεργασίας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, όπως είπε ο CEO της, Ρίτσαρντ Χάντλερ με ανάρτηση του στο Instagram.

Η Jefferies είχε αρχικά προγραμματίσει την επιστροφή των εργαζομένων της στο γραφείο για τον Οκτώβριο του 2021, μέτρο που αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους λόγω της αναζωπύρωσης της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Ο Χάντλερ ανέφερε ακόμα πως η τράπεζα δεν πρόκειται να διοργανώσει εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους και πως το προσωπικό της Jefferies θα περιοριστεί στις «απολύτως απαραίτητες» αεροπορικές μετακινήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Jefferies έρχεται να προστεθεί στη λίστα των αμερικανικών τραπεζών που καθυστερούν την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο, με την Goldman Sachs να ανακοινώνει χθες, Κυριακή, πως προτρέπει την εργασία των Αμερικανών εργαζομένων της από το σπίτι μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Goldman Sachs προτρέπει τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, εν μέσω εξάπλωσης της Όμικρον 

gazzetta
gazzetta reader insider insider