Η Volterra δίπλα στα παιδιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Volterra δίπλα στα παιδιά
Η Volterra, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ESG), υιοθέτησε την ευχή της μικρής Βάιας και, σε συνεργασία με το Make A Wish Ελλάδος, κατάφερε αυτές τις γιορτινές μέρες να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Volterra, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ESG), υιοθέτησε την ευχή της μικρής Βάιας και, σε συνεργασία με το Make A Wish Ελλάδος, κατάφερε αυτές τις γιορτινές μέρες να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η Volterra πρόσφερε στη μικρή Βάια ένα εργονομικό και πρακτικό καροτσάκι για τις βόλτες της.

Ο κ Πάνος Νίκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra, τόνισε ότι, «Είναι μεγάλη μας χαρά που αυτές τις γιορτινές μέρες, ομορφύναμε τη ζωή ενός μικρού παιδιού, διευκολύνοντας έμπρακτα την καθημερινότητα της μικρής Βάιας και της οικογένειάς της. Η Volterra δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους».

Η Volterra, ως αξιόπιστος πάροχος συνδυαστικών πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς πελάτες, δικαιώνει απόλυτα την εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της, με πράξεις υψηλής κοινωνικής ανταπόδοσης. Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή την περίοδο των γιορτών, η Volterra αναλαμβάνει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζοντας έμπρακτα τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τοποθετώντας τον ειδικό κουμπαρά του συλλόγου σε όλα τα Volterra Shops.

Αναζητήστε τον κουμπαρά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Volterra Shops. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά χαμόγελα στα παιδιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider