Επιχειρήσεις | Ελλάδα
13-12-2021 | 10:27

Καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], από την Εθνική Ασφαλιστική

Newsroom
Μοιράσου το
Καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], από την Εθνική Ασφαλιστική
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τη νέα σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], σχεδίασε και δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική προσφέροντας λύσεις για τον πολυτιμότερο χώρο κάθε οικογένειας.

Το πρόγραμμα Full [Home], διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα: Basic, Extra, Advance και Max αποτελώντας έτσι ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας μέσω του οποίου η Εθνική Ασφαλιστική βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική βελτιώνει τις ήδη παρεχόμενες καλύψεις, με αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ σύμφωνα με τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, παρέχει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.   

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του καινοτόμου αυτού προγράμματος, οι παρεχόμενες καλύψεις  αφορούν  «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης.

Eπίσης, το πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει επιπλέον κάλυψη για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για   ληστεία  πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές  αρχιτεκτόνων και μηχανικών και για έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και  για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων, διασφαλίζοντας  την ηρεμία  της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στοτηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα)ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.