Επιχειρήσεις | Ελλάδα
02-12-2021 | 18:46

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο για το ομολογιακό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Newsroom
Μοιράσου το
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο για το ομολογιακό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Το ενημερωτικό δελτίο για το ομολογιακό δάνειο  της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίαση της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 939η/2.12.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε:

· Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 300.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

· Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην εταιρία με την επωνυμία GHCO EUROPE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ώστε να παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες (i) της λήψης και διαβίβασης εντολών σχετικών με ένα ή περισσότερα χρηματοπιστωτικά μέσα και (ii) της διενέργειας συναλλαγών για ίδιο λογαριασμό, επί των χρηματοπιστωτικών μέσων 1-5 του τμήματος Γ του Παραρτήματος ΙΙ του ν. 4514/2018.

· Την επιβολή προστίμου ύψους € 5.000 στην εταιρία ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 5 παρ. 3 του ν. 3556/2007, λόγω μη ορθής σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ κατάρτισης της ενοποιημένης οικονομικής κατάστασης της περιόδου 1.1.- 30.6.2015.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ποιο είναι το πλαίσιο του ομολόγου συνδεδεμένο με «ρήτρα αειφορίας»