Πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης για τα στελέχη της KPMG στις Ελεγκτικές υπηρεσίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης για τα στελέχη της KPMG στις Ελεγκτικές υπηρεσίες
Το Audit Quality Recognition & Award Scheme της KPMG αναδεικνύει και ανταμείβει την ατομική συνεισφορά στην Ποιότητα Ελέγχου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η KPMG πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης για τα στελέχη της στις Ελεγκτικές υπηρεσίες, το “Audit Quality Recognition & Award Scheme”, με στόχο την ουσιαστική ανάδειξη και έμπρακτη ανταμοιβή της ατομικής συνεισφοράς στην Ποιότητα Ελέγχου, δίνοντας έτσι κίνητρο σε όλους τους ελεγκτές για την εφαρμογή και προσήλωση στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας ελέγχου.

Όπως επισημαίνει ο Χάρης Συρούνης, Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής των Ελεγκτικών Υπηρεσιών «μοιραζόμαστε έναν κοινό σκοπό, να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύουμε την Ποιότητα των Ελεγκτικών μας Υπηρεσιών, παρέχοντας κίνητρα επίτευξης Ποιοτικού Ελέγχου στους ανθρώπους μας».

Η δέσμευση της KPMG για παροχή της πλέον υψηλής ποιότητας Ελεγκτικών υπηρεσιών βρίσκεται στο επίκεντρο της επαγγελματικής της πρακτικής και είναι ένα βασικό μέρος του σκοπού της. Η καλή πρακτική απαιτεί κάθε έλεγχο που αναλαμβάνει κάποιο στέλεχος της KPMG να εκτελείται με συνέπεια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προθέσεις όλων των ισχυόντων επαγγελματικών προτύπων και μέσα σε ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Η οικοδόμηση και διατήρηση της φιλοσοφίας βασισμένης στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα δεοντολογίας αποτελεί θεμελιώδη αξία και δέσμευση των ανθρώπων της KPMG.

Οι νικητές για το οικονομικό έτος 2020-2021 είναι οι Μαρία Ακαμάτη, Senior Manager και Δημήτρης Δαμάλας, Senior Auditor.

Όπως αναφέρει η Μαρία Ακαμάτη «αυτό που μας ξεχωρίζει στην KPMG είναι ότι δουλεύουμε με γνώμονα την ποιότητα του ελεγκτικού μας έργου και αυτό δημιουργεί την προστιθέμενη αξία που προσφέρουμε στους πελάτες μας». Ενώ ο Δημήτρης Δαμάλας επισημαίνει ότι «το Audit Quality αποτελεί σταθερά την κορυφαία προτεραιότητα της KPMG. Για μένα, το Audit Quality είναι να εργάζομαι σύμφωνα με τα πρότυπα και τις αξίες της Εταιρείας μας και να συμβάλλω σε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider