PayPal: «Μαύρη Τρίτη» με απώλειες 12% για την μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PayPal: «Μαύρη Τρίτη» με απώλειες 12% για την μετοχή
Απώλειες που ξεπερνούν το 12% καταγράφει στην συνεδρίαση της Τρίτης στην Wall Street η μετοχή της PayPal, καθώς οι απογοητευτικές προβλέψεις της εταιρείας διαδικτυακών πληρωμών για το οικονομικό έτος χρήσης 2022 οδηγούν στην χειρότερη ημέρα της Paypal στην αγορά από τον Μάρτιο του 2020.

Απώλειες που «αγγίζουν» το 12% καταγράφει στην συνεδρίαση της Τρίτης στην Wall Street η μετοχή της PayPal, καθώς οι απογοητευτικές προβλέψεις της εταιρείας διαδικτυακών πληρωμών για το οικονομικό έτος χρήσης 2022 οδηγούν στην χειρότερη ημέρα της Paypal στην αγορά από τον Μάρτιο του 2020.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τα μισά της σημερινής συνεδρίασης, ο τίτλος της PayPal έχανε 11,6% ή 26,64 δολάρια/μετοχή και διαμορφωνόταν στα 202,81 δολάρια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ημερήσια πτώση της PayPal από τις 20 Μαρτίου του 2020, όταν το ξέσπασμα της πανδημίας είχε οδηγήσει την εταιρεία σε «βουτιά» άνω του 15%.

Παράλληλα, σημειώνεται πως εντός του 2021, η μετοχή της PayPal έχει χάσει το 14% της αξίας της, την στιγμή που ο Nasdaq έχει ενισχυθεί κατά 23%.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, η PayPal ανακοίνωσε άνοδο εσόδων κατά 13% για τη χρήση του γ' τριμήνου, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ωστόσο ο CEO της εταιρείας, Νταν Σούλμαν, ανέφερε πως κατά το ερχόμενο οικονομικό έτος χρήσης τα έσοδα της εταιρείας δεν θα ξεπεράσουν τα 30 δισ. δολάρια, την στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα 31,6 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider