Ελλάδα
05-11-2021 | 15:04

Σκλαβενίτης: Νέος σταθμός του οnline delivery η Πάτρα – Ακολουθούν κι άλλες πόλεις

Μαρίνα Φούντα
Μοιράσου το
Σκλαβενίτης: Νέος σταθμός του οnline delivery η Πάτρα – Ακολουθούν κι άλλες πόλεις
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα έφτασε το οnline delivery του Σκλαβενίτη, συνεχίζοντας την επέκτασή του.

Συγκεκριμένα, από αρχές Νοεμβρίου το sklavenitis.gr εξυπηρετεί και την Πάτρα, η οποία πλέον αποτελεί τον τρίτο σταθμό ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μετά την Αττική και τη Λάρισα.

Με περισσότερους από 13.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης, το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket καλύπτει πλήρως την αχαϊκή πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές, προσφέροντας στους καταναλωτές έναν εύκολο, γρήγορο και απλό τρόπο αγοράς βασικών αγαθών μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, οι τιμές των προϊόντων στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Πώς γίνονται οι παραγγελίες - παραδόσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και η πληρωμή γίνεται με όλους τους τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας.

Οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Όπως και στη Λάρισα, η εξυπηρέτηση και η προετοιμασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών για την περιοχή της Πάτρας πραγματοποιείται μέσω του τοπικού hyper καταστήματος της αλυσίδας, στο οποίο αναπτυχθήκαν όλες οι σχετικές υποδομές για την υποστήριξη της νέας υπηρεσίας (εγκατάσταση συστήματος αποδοχής, προετοιμασίας και αποστολής online παραγγελιών).

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλα τα σημεία - φυσικά καταστήματα και ηλεκτρονικά κανάλια - η ενίσχυση του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket και η επέκταση του σε νέες πόλεις παραμένει βασικός πυλώνας στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και για το 2022.

Από αρχές Οκτωβρίου στη Λάρισα το sklavenitis.gr

Το sklavenitis.gr είναι διαθέσιμο από τις αρχές Οκτωβρίου στη Λάρισα, ήτοι την πρώτη πόλη ενεργοποίησης του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket στην περιφέρεια.

Με περισσότερους από 12.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης, το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket καλύπτει πλήρως τη Λάρισα αλλά και τις γύρω περιοχές.

Ο Σκλαβενίτης στην ψηφιακή εποχή

Η αλυσίδα Σκλαβενίτης εισήλθε επίσημα στην ψηφιακή εποχή στα τέλη Νοεμβρίου 2020. Τότε – και στη σκιά των νέων αναγκών που γέννησε η πανδημία του κορονοϊού – ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του sklavenitis.gr.

Υπενθυμίζεται εδώ πως ο Σκλαβενίτης από τις αρχές του 2020 είχε ξεκινήσει την ηλεκτρονική του παρουσία μέσω της εξαγοράς του caremarket.gr. Ο στόχος όπως είχαν επισημάνει τότε, πηγές κοντά στην εταιρεία, ήταν εντός του 2020 να ενσωματωθεί πλήρως στο brand Σκλαβενίτης. Έτσι από τα τέλη Νοεμβρίου 2020, οι καταναλωτές που έμπαιναν στο caremarket.gr ενημερώνονταν ότι «το Caremarket δίνει τη θέση του στο eMarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Παράλληλα με τη λειτουργία του caremarket.gr, η αλυσίδα, τον Μάρτιο του 2020 και εν μέσω του πρώτου lockdown, είχε προχωρήσει στη συνεργασία της με την πλατφόρμα efood για την παραγγελία Online προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Πήγε» Λάρισα το οnline delivery του Σκλαβενίτη – Ακολουθούν ακόμη δυο περιοχές ως το τέλος του χρόνου

Σύναψη νέας επιχειρησιακής σύμβασης από την Σκλαβενίτης

MUST READ

Σκλαβενίτης: Ενίσχυση μεγεθών το 2020 και επιστροφή στην κερδοφορία