Ελλάδα
02-11-2021 | 10:31

OK! Anytime Markets: Εξαγοράζει τα Happy Markets και ενισχύει το μερίδιο αγοράς της στη Βόρεια Ελλάδα

Μαρίνα Φούντα
Μοιράσου το
OK! Anytime Markets: Εξαγοράζει τα Happy Markets και ενισχύει το μερίδιο αγοράς της στη Βόρεια Ελλάδα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα μεταξύ των μικρών «παικτών» στον κλάδο των σούπερ μάρκετ, δημιουργώντας νέα δεδομένα σε έναν διαρκώς μεταλλασσόμενο χώρο.

Η OK! Anytime Markets, επενδύοντας στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας KOSMOTHESS CASH & CARRY.

Ποια είναι η KOSMOTHESS CASH & CARRY

Με πολυετή εμπειρία, η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο τροφίμων, ποτών, αναψυκτικών, απορρυπαντικών και χαρτικών ειδών, στη Βόρεια Ελλάδα, ομοίως με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise), με καταστήματα ευκολίας 80-300 τμ.

Διαθέτει κεντρικές αποθήκες συνολικής έκτασης 4.200 τμ, με εγκαταστάσεις σε Ευκαρπία και Μουδανιά Χαλκιδικής και διαχειρίζεται 110 καταστήματα με την επωνυμία Happy Markets.

Ο κύκλος εργασιών της KOSMOTHESS CASH & CARRY εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ σε χονδρικές πωλήσεις.

Tη Διεύθυνση της εταιρείας θα αναλάβει ο κ. Γιώργος Σαρηγιαννίδης, γνωστό στέλεχος της αγοράς του Λιανεμπορίου, με πολυετή εμπειρία σε ρόλους ευθύνης πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Υλοποιεί τα επενδυτικά της πλάνα η OK! Anytime Markets

Με αυτή την κίνηση, η OK! Anytime Markets Α.Ε. υλοποιεί ένα μέρος από τα επενδυτικά της σχέδια για την αγορά της Βορείου Ελλάδος.

Μέσα στο 2021 έχουν ήδη ανοίξει 3 καταστήματα ΟΚ!  στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου το 2004.

Σήμερα απαριθμεί 115 καταστήματα και αποτελεί τον μεγαλύτερο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας (supermarkets), τα οποία λειτουργούν με την μέθοδο του Franchise. 

Επίσης, το δίκτυο της εταιρίας ανέπτυξε ένα νέο concept καταστημάτων ευκολίας, τα OK! GROCERY που διαθέτουν προϊόντα Supermarket & Deli και αποτελούν την νέα πρόταση προς τους καταναλωτές που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.