Ο Πύργος Πειραιά βραβεύεται διπλά στα Event Awards 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Πύργος Πειραιά βραβεύεται διπλά στα Event Awards 2021
Το 2021 είναι μια χρονιά γεμάτη φως για τον Πύργο Πειραιά.

Η Πρωτοχρονιά 2021 έφτασε με το 2ο ψηλότερο κτίριο της Αττικής να στολίζει γιορτινά τον Δήμο Πειραιά, φέγγοντας ως φάρος, αλλά και ως κτίριο - ορόσημο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Τον Μάιο 2021, η καρδιά του κτιρίου γέμισε πάλι από φως, αυτή τη φορά μέσα από το ψηφιακό gallery walk See the Light στο εσωτερικό του Πύργου, και μια φαντασμαγορική πλοήγηση ανάμεσα σε 24 εικόνες - εκθέματα.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, το φως επέστρεψε για να μας ζεστάνει με την διπλή επιβράβευση που έλαβε ο Πύργος Πειραιά στα Event Awards μετά από αξιολόγηση 28 κορυφαίων και καταξιωμένων εκπροσώπων της επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από το Marketing Week της BOUSSIAS και αναδεικνύουν τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων.

Η YARD event agency απέσπασε για τον Πύργο Πειραιά:

  • Gold Award στην κατηγορία Lighting Design για το χριστουγεννιάτικο «Illumination of the Tower of Piraeus 2020»
  • Bronze Award στην κατηγορία Έκθεση για το ψηφιακό installation & walk, «See the Light».

Η σημαντική αυτή βράβευση ενισχύει την αξία δημιουργίας βιωματικών δράσεων από την Piraeus Tower ΑΕ, οι οποίες αλληλεπιδρούν με την τοπική κοινωνία, αλλά και στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να εδραιωθεί δυναμικά ο Πειραιάς στον κοινωνικό χάρτη της Αττικής και της Αθηναϊκής ριβιέρας.

Η έκθεση “See the Light” και η χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Πύργου υλοποιήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower ΑΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανδριόπουλος (Dimand): Λειτουργικός στο πρώτο εξάμηνο του 2023 ο «Πύργος Πειραιά»

gazzetta
gazzetta reader insider insider