Twitter: Αύξηση των εσόδων κατά 37% στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Αύξηση των εσόδων κατά 37% στο γ' τρίμηνο
Αύξηση των κερδών της κατά 37% στο γ' τρίμηνο του 2021 κατέγραψε η Twitter, με τα συνολικά κέρδη της εταιρείας να διαμορφώνονται στα 1,28 τρισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός μετά το τέλος της συνεδρίασης στην Wall Street.

Αύξηση των εσόδων της κατά 37% στο γ' τρίμηνο του 2021 κατέγραψε η Twitter, με τα συνολικά έσοδα της εταιρείας να διαμορφώνονται στα 1,28 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός μετά το τέλος της συνεδρίασης στην Wall Street.

Οι ζημιές ανήλθαν στο γ' τρίμηνο στα 0,54 δολάρια ανά μετοχή, καθώς η εταιρεία επιβαρύνθηκε με την αποπληρωμή του ποσού 766 εκατ. δολαρίων, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα του συνολικού ποσού (809,5 εκατ. δολάρια) που η Twitter θα πρέπει να καταβάλει, μετά τον διακανονισμό στον οποίο ήρθε με τις ρυθμιστικές αρχές τον Σεπτέμβρη για την υπόθεση της φερόμενης παραπλάνησης των επενδυτών σχετικά με την αύξηση των χρηστών της.

Εξαιτίας του παραπάνω γεγονότος, οι ζημιές της εταιρείας ανήλθαν στα 537 εκατ., ενώ κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 είχε αναφέρει κέρδη 29 εκατ. δολαρίων.

Οι ημερήσιοι χρήστες της εφαρμογής ανήλθαν στα 211 εκατ., αριθμός που είναι αντίστοιχος με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ είναι αυξημένος κατλα 5 εκατ. σε σχέση με το β' τρίμηνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: Αγόρασε την εφαρμογή ομαδικών συνομιλιών Sphere

gazzetta
gazzetta reader insider insider