Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση του ομολόγου της Capital Product Partners

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση του ομολόγου της Capital Product Partners
Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών του ομολόγου της CPLP Shipping Holdings, που εκδόθηκε με εγγυήτρια την Capital Product Partners (CPLP) συμφερόντων του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών του ομολόγου της CPLP Shipping Holdings, που εκδόθηκε με εγγυήτρια την Capital Product Partners (CPLP) συμφερόντων του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην ειδική εκδήλωση για την έναρξη της διαπραγμάτευσης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου είπε «πως θέλουμε εταιρείες με αξιοπιστία». Με δεδομένο ότι επόμενος στόχος όλης της Ευρώπης είναι η ενσωμάτωση των ESG στις επιχειρήσεις, «η CPLP έχει προσπαθήσει να επενδύσει στην πράσινη ανάπτυξη», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της ΕΧΑΕ Σωκράτης Λαζαρίδης ανέφερε κατά την καθυστερημένη -λόγω τεχνικού προβλήματος- έναρξη της συνεδρίασης του ΧΑ ότι «είναι τιμή μας να εισάγουμε το ομόλογο της CPLP στο Χρηματιστήριο».

Το κουδούνι της έναρξης χτύπησαν από κοινού ο διευθύνων σύμβουλος της Capital, Γεράσιμος Καλογηράτος και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, στέλεχος της ναυτιλιακής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider