Nasdaq Inc: Αύξηση των κερδών κατά το γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nasdaq Inc: Αύξηση των κερδών κατά το γ' τρίμηνο
Αύξηση των κερδών κατά το γ' τρίμηνο ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης του τεχνολογικού δείκτη Nasdaq, καθώς τα έσοδα τόσο από τον τεχνολογικό της βραχίονα όσο και από τις εταιρικές πλατφόρμες ενισχύθηκαν σημαντικά, συμβάλλοντας στην κερδοφορία.

Αύξηση των κερδών κατά το γ' τρίμηνο ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης του τεχνολογικού δείκτη Nasdaq, καθώς τα έσοδα τόσο από τον τεχνολογικό της βραχίονα όσο και από τις εταιρικές πλατφόρμες ενισχύθηκαν σημαντικά, συμβάλλοντας στην κερδοφορία.

Αναλυτικότερα, η Nasdaq Inc. ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του έτους διαμορφώθηκαν στα 288 εκατ. δολάρια, ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2020 είχαν ανέλθει στα 264 εκατ. δολάρια. Ωστόσο, τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν στα 1,36 δισ. δολάρια από τα 1,41 δισ. δολάρια κατά το γ' τρίμηνο του 2020.

Αντίστοιχα, τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,69 δολάρια, ενώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι είχαν ανέλθει στα 1,58 δολάρια/μετοχή.

Τέλος, τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 1,78 δολάρια ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν 1,73 δολάρια ανά μετοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

O Nasdaq «δανείζει» την τεχνολογία της αγοράς μετοχών σε στοιχηματική πλατφόρμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider