Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη της Morgan Stanley στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη της Morgan Stanley στο γ' τρίμηνο
Σε επίπεδα ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Morgan Stanley, καθώς η αμερικανική επενδυτική τράπεζα έλαβε ώθηση από τις συμφωνίες ύψους 1,52 τρισ. δολαρίων στις οποίες συμμετείχε κατά την διάρκεια του τριμήνου.

Σε επίπεδα ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Morgan Stanley, καθώς η αμερικανική επενδυτική τράπεζα έλαβε ώθηση από τις συμφωνίες ύψους 1,52 τρισ. δολαρίων στις οποίες συμμετείχε κατά την διάρκεια του τριμήνου.

Σύμφωνα με το Reuters, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας ανήλθαν στα 3,58 δισ. δολάρια ή στα 1,98 δολάρια ανά μετοχή και ήταν κατά 38% περισσότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020, ενώ πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί στην ιστορία της Morgan Stanley σε επίπεδο τριμήνου.

Κατά το γ' τρίμηνο του 2020, τα κέρδη της τράπεζας είχαν διαμορφωθεί στα 2,6 δισ. δολάρια ή στα 1,66 δολάρια ανά μετοχή.

Τα συνολικά έσοδα της τράπεζας διαμορφώθηκαν στο γ' τρίμηνο στα 14,75 δισ. δολάρια, την στιγμή που το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους είχαν ανέλθει στα 11,72 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider