Φυσικό Αέριο ΕΕΕ: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φυσικό Αέριο ΕΕΕ: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας.

Στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο προχωρά η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η θυγατρική της ΔΕΠΑ Εμπορίας θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.

«Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των καταναλωτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκρέκας: Κανείς απροστάτευτος στην ενεργειακή κρίση - Έκπτωση 15% για όλους στο φυσικό αέριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider