Σε 1.000 προσλήψεις προσωπικού καμπίνας προχωράει η Etihad Airways

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε 1.000 προσλήψεις προσωπικού καμπίνας προχωράει η Etihad Airways
Την πρόθεσή της να προχωρήσει σε 1.000 προσλήψεις προσωπικού για την στελέχωση των πληρωμάτων καμπίνας ανακοίνωσε την Δευτέρα η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways, καθώς τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης της επιβατικής κίνησης είναι εμφανή στην αγορά του κλάδου.

Την πρόθεσή της να προχωρήσει σε 1.000 προσλήψεις προσωπικού για την στελέχωση των πληρωμάτων καμπίνας ανακοίνωσε την Δευτέρα η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways, καθώς τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης της επιβατικής κίνησης είναι εμφανή στην αγορά του κλάδου.

Αναλυτικότερα, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε πως θα δεχθεί τους υποψήφιους για τις θέσεις στο διάστημα μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 22 Νοεμβρίου σε δέκα πόλεις, συμπεριλαμβανομένων του Άμστερνταμ, της Βαρκελώνης, του Μιλάνο, του Αμπού Ντάμπι και της Βηρυττού.

«Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι, ωστόσο πλέον είμαστε αισιόδοξοι πως το τέλος των ταξιδιωτικών περιορισμών θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την ανάκαμψη και να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση», τόνισε ο επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της Etihad, Τζιχάντ Μάττα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider