O Δημήτρης Αλεξάνδρου νέος Chief Operations Officer της Europ Assistance Greece

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Δημήτρης Αλεξάνδρου νέος Chief Operations Officer της Europ Assistance Greece
Στην ανακοίνωση της ένταξης του Δημήτρη Αλεξάνδρου ως Chief Operations Officer στη Διοικητική ομάδα της ανακοίνωσε την Πέμπτη η Europ Assistance Greece.

Στην ανακοίνωση της ένταξης του Δημήτρη Αλεξάνδρου ως Chief Operations Officer στη Διοικητική ομάδα της ανακοίνωσε την Πέμπτη η Europ Assistance Greece.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Αλεξάνδρου είναι ένα διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς Αυτοκινήτου, με μακρά πορεία και επιτυχίες σε τομείς After Sales, Εξυπηρέτησης Πελατών και Πωλήσεων σε πολυεθνικό περιβάλλον (Volvo, Ford, FCA Group, Suzuki κλπ). Με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα συνδράμει στην αναδιοργάνωση και τη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών τμημάτων της εταιρείας, τα οποία περιλαμβάνουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος (από πλευράς στόλου και ανθρώπινου δυναμικού), την Εξυπηρέτηση των Πελατών (τηλεφωνικό κέντρο και διαχείριση αιτημάτων), καθώς και τα Συστήματα Πληροφορικής.

Ο κ. Ιωάννης Πετούλης, Δ/νων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ως νέο Chief Operations Officer. Είμαστε σίγουροι ότι ο Δημήτρης με την εμπειρία και τις ιδέες του θα ενισχύσει την προσπάθεια της εταιρείας μας να καθιερωθεί στην κορυφή της αγοράς μας με βέλτιστες διαδικασίες και άριστη εμπειρία πελάτη! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του!».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.