Διεθνή
23-09-2021 | 11:03

Η Lavazza θα ανοίξει 1.000 νέα καταστήματα στην Κίνα ως το 2025

Newsroom
Μοιράσου το
Η Lavazza θα ανοίξει 1.000 νέα καταστήματα στην Κίνα ως το 2025
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σε συμφωνία με την κινεζική Yum China Holdings Inc. για το άνοιγμα 1.000 νέων καταστημάτων στην Κίνα ως το 2025 ήρθε η ιταλική εταιρεία Luigi Lavazza S.p.A., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, οι δύο εταιρείες ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας τους, με το συνολικό ποσό της επένδυσης να ανέρχεται στα 200 εκατ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο κατάστημα με το σήμα της Lavazza στην Κίνα άνοιξε στην πόλη της Σανγκάης το 2020, ενώ έκτοτε οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει στο άνοιγμα ακόμα 20 καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιρειών, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την επέκταση του δικτύου της Lavazza στην κινεζική αγορά, δίνοντας έμφαση σε πόλεις με μεγαλύτερο πληθυσμό, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί επιδιώκεται η ύπαρξη διαφορετικών τύπων καταστημάτων ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τέλος, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να συνεχίσουν την προώθηση των προϊόντων λιανεμπορίου της Lavazza στην ηπειρωτική Κίνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.